Παρασκευή, 3 Φεβρουαρίου 2012

ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ....................ΚΡΑΤΟΣ

 

Ποινική δίωξη κατά Βρετανού υπουργού και της Ελληνίδας πρώην συζύγου του 

 

Την άσκηση ποινικής δίωξης σε βάρος του υπουργού (ΥΠΕΚΑ ) Ενέργειας της Βρετανίας, Κρις Χιουν και της Ελληνίδας πρώην συζύγου του, Βίκι Πράις ανακοίνωσε η Εισαγγελία του Στέμματος στο Λονδίνο.

Ο κ. Χιουν, που υπέβαλε λίγο αργότερα την παραίτησή του από την κυβέρνηση δηλώνοντας αθώος, κατηγορείται ότι δήλωσε ψευδώς πως η πρώην σύζυγός του...

οδηγούσε το αυτοκίνητό του το Μάρτιο του 2003 στην περιοχή του αεροδρομίου Στάνστεντ, όταν ανέπτυξε υπερβολική ταχύτητα.
Το παράπτωμα επέσυρε βαθμούς ποινής στην άδεια οδήγησης.
Η κα Πράις, πρώην επικεφαλής οικονομολόγος της κυβέρνησης των Εργατικών, κατηγορείται για την αποδοχή των βαθμών ποινής.

Η κατηγορία της διαστρέβλωσης της δικαιοσύνης σε βάρος των δύο επισύρει ποινή που ποικίλει από πρόστιμο έως ισόβια κάθειρξη (!!!!!).

Το τροχαίο παράπτωμα και η παράνομη αποφυγή του από τον Κρις Χιουν κυκλοφορούσε ως φήμη στο Γουεστμίνστερ μέχρι την επιβεβαίωσή από την ίδια τη Βίκι Πράις σε συνέντευξή της το Μάιο του 2010, λίγο μετά το χωρισμό του ζευγαριού που έγινε λόγω εξωσυζυγικής σχέσης του κ. Χιουν.

Ο υπουργός Ενέργειας, κορυφαίο στέλεχος των Φιλελεύθερων θα αντικατασταθεί στην κυβέρνηση από στέλεχος του ίδιου κόμματος.

Αμφότεροι θα εμφανιστούν ενώπιον δικαστηρίου στις 16 Φεβρουαρίου 2012

 Τα σχόλια και οι συνειρμοί δικοί σας.


.