Πέμπτη, 1 Μαρτίου 2012

Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος εναντίον ..........Παπακ.
       

                Σφοδρότατη επίθεση εναντίον της ηγεσίας του Υπουργείου Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής εξαπέλυσε χθες ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος, με αφορμή τις τεράστιες καθυστερήσεις στην υλοποίηση της επένδυσης φωτοβολταϊκών που σχεδιάζει η εκκλησία σε έκταση της Μονής Πεντέλης, την ίδια στιγμή που για τους Γερμανούς επίδοξους επενδυτές του project "Helios" έχουν δημιουργηθεί, σύμφωνα με τον Αρχιεπίσκοπο, άκρως ευνοϊκές συνθήκες.

http://www.energypress.gr/news/Aganaktismenos-kai-o-Ierwnymos-me-tis-kathysterhseis-sto-fwtoboltaiko-ths-Ekklhsias

Η ΓΝΩΜΗ ΜΑΣ

Σεβασμιότατε ...
Κακώς κάκιστα κατά την ταπεινή μας γνώμη ,  η εκκλησία ανακατεύεται με επιχειρήσεις,  με  φωτοβολταϊκά , με τις πράσινες  ταρίφες και τις επιδοτήσεις .
Αυτές ει ναι δουλειές για άλλους και όχι για παπάδες.
Αν όμως επιμένετε , νομίζουμε ότι στα πλαίσια της διαφάνειας ,  θα πρέπει να δώσετε στην δημοσιότητα  όλα τα οικονομικά στοιχεία της επένδυσης που σχεδιάζετε με  φ/κ στη Πεντέλη.
Πρέπει να πείτε στους Έλληνες , ποιο είναι το ύψος των κεφαλαίων που θα επενδύσετε, την πηγή αυτών , την εταιρεία που θα τα τοποθετήσει ,την αμοιβή της ,  καθώς και το ύψος της επιδότησης,  ( ταρίφας  ) που έχετε συμφωνήσει με το κράτος ( ΡΑΕ,  ΔΕΣΜΗΕ ) .
                                                                                    
                                                                                              SAGINIΑθώος ο γιατρός !!!!!.

 

 Από  επιστολή που πήραμε σήμερα 18-2-2014 από τον αναφερόμενο και  στα παρακάτω δημοσιεύματα γιατρό, διαγράφουμε ,από ηθική υποχρέωση προς τον ίδιο,την σχετική μας ανάρτηση μας διότι όπως ο ίδιος μας διαβεβαιώνει με  την υπ’ αρίθμ. 2991 / 2013 ομόφωνη απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Πλημμελημάτων Αθηνών ,αθωώθηκε οριστικά.