Πέμπτη, 3 Οκτωβρίου 2013

Πλήρης Οδηγός για Ηλιθίους , που πιστεύουν στην Παγκόσμια Υπερθέρμανη !!!!
       Ποτέ δεν θα καταλάβω το είδος της σκέψης πίσω από ένα ψέμα τόσο μεγάλο που έγινε διεθνής απάτη και σκάνδαλο. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ένας διεθνής οργανισμός, η Διακυβερνητική Επιτροπή για την Αλλαγή του Κλίματος (IPCC) που λειτουργεί υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών, έχει το δικαίωμα να εκδίδει εκθέσεις της επικείμενης απειλής προς τη Γη, για την ανθρωπότητα, όταν ο πρωτοετής φοιτητής της μετεωρολογίας  γνωρίζει ότι ήταν ψευδείς.

                                                        
                                     
Επιτέλους το μεγάλο ψέμα της υπερθέρμανσης του πλανήτη έχει εντελώς αποκαλυφθεί και μπορούμε να ευχαριστήσουμε το The Heartland Institute , μια δεξαμενή σκέψης ( think tank) της ελεύθερης αγοράς , που οργάνωσε και φιλοξένησε οκτώ διεθνείς διασκέψεις για την κλιματική αλλαγή από το 2008 για να εκθέσει τα ψέματα πίσω από την υπερθέρμανση του πλανήτη-που σήμερα ονομάζεται "αλλαγή του κλίματος », αφού  κατέστη σαφές μετά από  δεκαεπτά χρόνια συνεχούς ψύξης ότι ήταν ένα μεγάλο ψέμα.
Υποψιάζομαι ότι η ομάδα Heartland, με επικεφαλής τον Joe Bast  που περιλαμβάνει ορισμένους αξιόλογους και αφοσιωμένους ανθρώπους, θα πάρει μόνο μια η δυο γραμμές στον  λογαριασμό κάποιου ιστορικού του μέλλοντος για την εξαπάτηση που άρχισε το 1988
Στη συνέχεια, στην παγκόσμια φάρσα του πλανήτη δόθηκε ώθηση από τον πρώην αντιπρόεδρο Αλ Γκορ ο οποίος, μαζί με την IPCC, πήρανε το Νόμπελ Ειρήνης!!!!

     Βοηθά να διατηρούμε  μια αίσθηση του χιούμορ όταν δίνουμε μάχη με τους ''τυχοδιώκτες'' ,  που όμως διαθέτουν τα μέσα ενημέρωσης ολόκληρου του κόσμου για να τους υπερασπιστούν

      Οι  «σκεπτικιστές» του κλίματος- μια από τις πιο διάσημες λέξεις στον κόσμο της μετεωρολογίας -  -υποστηρίζουν την  προσπάθειά της μη κυβερνητικής Διεθνούς Επιτροπής για την Αλλαγή του Κλίματος (NIPCC) και, σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Heartland, έχουν μόλις κυκλοφορήσει  μια νέα έκδοση την “Climate Change Reconsidered II.” 
Έρχεται ακριβώς την στιγμή που η  IPCC  κυκλοφόρησε την  Έκθεση Αξιολόγησης
Τα ψέματα της IPCC θα τα ακούσετε  από τα δελτία  των ειδήσεων.  

      Η NIPCC έκθεση Heartland  αναφέρθηκε εκτενώς από το δίκτυο του  Fox News, αλλά πέρα ​​από αυτό το μεγαλύτερο μέρος της αδιάλλακτων μέσων μαζικής ενημέρωσης  των ΗΠΑ ,το αγνόησαν.
 Ωστόσο πολύ  συχνά  πρέπει κανείς να αναζητήσει την αλήθεια σε ξένες εφημερίδες .
       Στην Βρετανική   The Mail, , ο τίτλος στις 14 Σεπτεμβρίου ήταν...

 "Η υπερθέρμανση του πλανήτη ακριβώς στο...ΜΙΣΟ  από αυτό που είχαμε πει:    κορυφαίοι επιστήμονες του κλίματος στον κόσμο παραδέχονται οτι οι υπολογιστές έκαναν λάθος για τις επιπτώσεις των αερίων του θερμοκηπίου'' .

    Ένα αντίγραφο της έκθεσης της IPCC που διέρρευσε αποκάλυψε οτι  "  οι επιστημονικές προβλέψεις της  ήταν εντελώς λάθος. "

Λοιπόν, φυσικά, ήταν λάθος. Η λεγόμενη «επιστήμη» στις οποίες βασίστηκαν ήταν ηλίθια.               Επικεντρώθηκαν κυρίως σε διοξείδιο του άνθρακα (CO2) και άλλων λεγόμενων «αερίων του θερμοκηπίου», υποστηρίζοντας ότι  την  παγίδευση της θερμότητας που  παράγεται από κάθε είδους ανθρώπινη δραστηριότητα που σχετίζεται με την παραγωγή ενέργειας με άνθρακα,  πετρέλαιο και  φυσικό αέριο.


     Ο Δρ Martin Hertzberg, Ph, D, συγγραφέας του βιβλίου... "Σφαγή του Sky Dragon-Ο θάνατος της Θεωρίας  των Αερίων του Θερμοκηπίου ''απέδειξε και επεσήμανε ότι οι  υδρατμοί στην ατμόσφαιρα της Γης είναι ένας πρωταρχικός παράγοντας που επηρεάζει το κλίμα μακροπρόθεσμα και τον καιρό βραχυπρόθεσμα.

"Ο ορισμός του καιρού είναι κυρίως το νερό σε όλες τις μορφές του," είπε ο Δρ Herzberg

"όπως οι  υδρατμοί στην ατμόσφαιρα, στις μεταφορές θερμότητας μέσω εξάτμισης  η και της συμπύκνωσης, όπως η τεράστια μάζα που κυκλοφορεί από τον  υγρό ωκεανό του οποίου η ικανότητα  θερμότητας  και μάζας / μεταφορά ενέργειας  κυριαρχούν  στις κινήσεις της ατμόσφαιρας και την καθίζηση από αυτές, και τέλος, την νεφοκάλυψη, το χιόνι και τον πάγο  , που επηρεάζουν το ισοζύγιο ακτινοβολίας μεταξύ του Ήλιου, της Γης, και του ελεύθερου Διαστήματος. "

Καθώς προσπαθείτε να προσαρμόσετε το μυαλό σας γύρω από την εξήγηση αυτή, απλά σκεφτείτε τον τρόπο που η Γη περνά μέσα από τακτικές εποχές, καθώς και τους προβλέψιμους κύκλους της θέρμανσης και της ψύξης. 
Αυτό γίνεται στην Γη  για περίπου 4,5 δισεκατομμύρια έτη.

Για να διαβάσετε "Κλιματική Αλλαγή Reconsidered ΙΙ», επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της εδώ....
website
Από τα ευρήματα, η έκθεση σημειώνει ότι...... « δεν υπάρχει στενή συσχέτιση, μεταξύ της διακύμανσης της θερμοκρασίας κατά τα τελευταία 150 χρόνια και των ανθρώπινων εκπομπών CO2." 
 Κατηγορώντας το κλίμα ή ακόμη και τον καιρό για τον ανθρώπινη παραφροσύνη, θα μπορούσαμε επίσης να κατηγορήσουμε τους ανθρώπους για  τις πλημμύρες στο Κολοράντο , αντί για τις καταιγίδες βροχής, σε σύγκριση  με το 1894 και το 1969.

Πράγματι, στις ΗΠΑ  υπάρχουν πάρα πολλά στοιχεία και σημειώνονται σημαντικά γεγονότα που σχετίζονται με τις καιρικές συνθήκες. Υπήρξαν λιγότεροι ανεμοστρόβιλοι κατά τις τελευταίες δεκαετίες. Έχουν περάσει οκτώ χρόνια από τότε που τυφώνας  της Κατηγορία 3  έπληξε τις  ΗΠΑ. 
Οι ξηρασίες έχουν συντομότερη διάρκεια και είναι λιγότερο ακραίες από τη δεκαετία του 1930 και του 1950. Και η στάθμη της θάλασσας προβλέπεται να αυξηθεί μόλις τέσσερις έως οκτώ ίντσες ανά αιώνα και που μπορεί να είναι το μέγιστο πιθανό . Θα υπάρξουν δραματικά καιρικά φαινόμενα, αλλά έχουν υπάρξει πάντα δραματικά καιρικά φαινόμενα!

Η νέα έκθεση του Heartland είναι ευπρόσδεκτη, αλλά  οι δύο αυτοί και εγώ, ξέρω, ότι οι ίδιοι δόλιοι τσαρλατάνοι εργάζονται  ακόμα στα  Ηνωμένα Έθνη και  στις Ηνωμένες Πολιτείες και σε όλο τον κόσμο για να κρατήσουν ζωντανή την μεγαλύτερη  φάρσα.


Πράγματι, στις  ΗΠΑ  πάρα πολλά στοιχεία δείχνουν ότι μειώνονται σημαντικά γεγονότα που σχετίζονται με τις καιρικές συνθήκες.

Η ζημιά που η παγκόσμια φάρσα , έχει κάνει και συνεχίζει να κάνει,στον πλανήτη , φαίνεται καλύτερα στις προσπάθειες του Οργανισμού Προστασίας του Περιβάλλοντος για να σταματήσει από  την βιομηχανία η χρήση του  άνθρακα που βασίζεται εξ ολοκλήρου στο ψέμα ότι το CO2 είναι ''ρύπος''. 


" Όταν η Βουλή  προέβη σε ακρόαση  της Επιτροπής Ενέργειας και Εμπορίου  και των κλιματικών πολιτικών της κυβέρνησης Ομπάμα, δεκατρείς φορείς κλήθηκαν να καταθέσουν, αλλά η εξουσία  δόθηκε  μόνον  στην Επιτροπή Ενέργειας και Εμπορίου  με  διαχειριστή την  Gina McCarty και τον Υπουργό Ενέργειας Ernest Moniz.  
Ο τελευταίος διάβασε μια έτοιμη δήλωση, που ήταν ένα μεγάλο ψέμα για την υπερθέρμανση του πλανήτη. Προφανώς ήταν ορκισμένος!

     Η κα McCarty, (η τελευταία από μια μακρά σειρά των φανατικών του περιβάλλοντος για να ''τρέξει'' τον οργανισμό) , αναγκάστηκε να παραδεχτεί τις αμφισβητήσεις  ότι οι τρέχοντες και οι προτεινόμενοι κανονισμοί  για τα  αέρια του θερμοκηπίου δεν είχαν θεσπιστεί  για να προστατεύσουν το κοινό, αλλά για να επηρεάσουν ''η διεθνή κοινότητα" και να μειώσουν τις εκπομπές CO2  και άλλες υποτιθέμενες εκπομπές ρύπων
 Όχι μόνο οι κανονισμοί δεν έχουν καμία βάση στην επιστήμη, αλλά υπάρχουν για να διατηρήσουν τον πόλεμο για το  περιβάλλον   και να πιέσουν τις αναπτυσσόμενες χώρες όπως η Κίνα και η Ινδία, στη χρήση της ενέργειας
Τους  τελευταίους μήνες, οι πολίτες της Αυστραλίας  πέταξαν έξω τους πολιτικούς που τους επέβαλαν φόρο "άνθρακα. Ο νέος πρωθυπουργός Τ .Αμποτ  ,έχει κλείσει το "Υπουργείο κλίματος» που υπήρχε για την επιβολή του φόρου.Σχετική η ανάρτησή μας ,εδώ...  http://sagini3.blogspot.gr/2013/09/blog-post_24.html
Και ενώ ο περισσότερος από τον κόσμο του πλανήτη  δεν τους  παρακολουθεί πια , τα Ηνωμένα Έθνη επιδιώκουν να επιβάλουν, για άλλη μια φορά, μια διεθνή συμφωνία παρόμοια με το αποτυχημένο και παραπλανητικό  Πρωτόκολλο του Κιότο για τον περιορισμό των εκπομπών CO2 και άλλων αερίων του θερμοκηπίου, με βάση το Μεγάλο Ψέμα
Το 44ο Φόρουμ Νήσων Ειρηνικού, που πραγματοποιήθηκε στις Νήσους Μάρσαλ, είχε την πρόθεση για     "ένα φιλόδοξο μελλοντικό καθεστώς για το κλίμα που θα ολοκληρωθεί το 2015."

Αυτό είναι ό, τι πρέπει να γίνει κατανοητό. Αυτοί οι άνθρωποι δεν θα παραιτηθούν, μέχρι να μην έχουν , καμία άλλη επιλογή

Θα συνεχίσουν να εκμεταλλεύονται την άγνοια των ανθρώπων σχετικά με την πραγματική επιστήμη, θα τους τιμωρούν με ποινές  από την οδήγηση μέχρι το κόστος της χρήσης της ενέργειας, κλείνοντας τον κλάδο της ενέργειας και των προβλεπόμενων έργων, καθώς και τις θέσεις εργασίας που προσφέρουν,

Στηρίζουν την κακοήθη απάτη της χρήσης αιθανόλης, που καταστρέφει τους κινητήρες, όπως αυτό έχει αρχίσει να αποδεικνύεται
Βρίσκονται πίσω από τα άχρηστα ηλιακά πάνελ (φωτοβολταϊκά ) και τις βιομηχανίες ανεμογεννητριών που παράγουν τόσο μικρές και τυχαίες, ποσότητες ηλεκτρικής ενέργειας που είναι αρνητική τροχοπέδη για τα εθνικά δίκτυα
 Εφαρμόζουν μια μορφή παιδικής κακοποίησης , για να πούνε στα παιδιά  μας οτι η Γη είναι καταδικασμένη αν  πχ. η μητέρα τους χρησιμοποιεί μια πλαστική σακούλα για να φέρει τα τρόφιμα από το παντοπωλείο στο σπίτι .

Το  Μεγαλύτερο Ψέμα στον κόσμο έχει αποκαλυφθεί πλέον  και θα πρέπει να αποκαλύπτεται  ξανά και ξανά μέχρι που να οδηγηθεί η φάρσα της «υπερθέρμανσης του πλανήτη" έξω από τις καρδιές μας.


http://www.theospark.net/
© Alan Caruba, 2013