Κυριακή, 10 Ιουλίου 2011

Κλιματική αλλαγή και παγκόσμια δικτατορία 1/3
    To συνέδριο που έγινε στο Κανκούν του Μεξικό τον περασμενο Σεπτεμβριο το μάθατε;
Όχι, βέβαια, γιατί να το μάθετε... αφού τα ελληνικά ΜΜΕ δεν υπήρχε περίπτωση να βάλουν τον πληθυσμό σε σκέψεις και αμφισβήτηση...
Αυτό μας έλειπε άλλωστε, να ακούσουμε και για την επιπρόσθετη πράσινη φορολογία που σχεδιάζει η ολιγαρχία της ελίτ. Τα Ελληνικά ΜΜΕ έχουν εντολή να προωθήσουν τον ψευτοπεριβαλλοντισμό της παγκόσμιας άρχουσας τάξης, ο οποίος δημιουργεί συνθήκες πρόσφορες για την περαιτέρω αφαίμαξη (εξαθλίωση) των λαών με την πράσινη (υπ)ανάπτυξη που ευαγγελίζονται, αλλά και στρώνει το χαλί για την υλοποίηση της πολυπόθητης γι'αυτούς παγκόσμιας κυβέρνησης, που δεν θα είναι άλλο από μια παγκόσμια δικτατορία.

Ο πάλαι ποτέ πρώτος τη τάξη σύμβουλος της Μάργκαρετ Θάτσερ, Λόρδος Κρίστοφερ Μόνκτον, είναι σθεναρός σκεπτικιστής της θεωρίας για την υπερθέρμανση του πλανήτη και δίνει μάχες εναντίον της ελίτ που θέλει να επιβάλει ανομίες.

Δίνει λεπτομερή αναφορά στον Αλεξ για τα τεκταινόμενα σ'αυτό το συνέδριο, και αναλύει σχολαστικά την μεγάλη απάτη της παγκόσμιας άρχουσας τάξης που εξυφαίνεται μέσα από τη νέα «θρησκεία» της κλιματικής αλλαγής που προπαγανδίζει με θεμιτά αλλά κυρίως αθέμιτα μέσα.
                                                                                                                                    SAGINI