Παρασκευή, 5 Αυγούστου 2011

''Άντε α λα φουμέντο και μαστουριόρε''

 

                                  ΠΡΑΣΙΝΗ      ΑΝΑΠΤΥΞΗ

Νέες θέσεις εργασίας φέρνει η καλλιέργεια κάνναβης για προσωπική χρήση.


Ο  ήλιος και ο αέρας της Ελλάδας, πρέπει να αξιοποιηθούν και για προσωπική χρήση.

Το ζήτησε και ο Γερμανός.

Ίσως πολλοί μπορεί να έχουν ξεχάσει ή να μην γνωρίζουν τις δηλώσεις του κ. Παπανδρέου. Σας τις υπενθυμίζουμε. Ήταν το έτος 1997 και ο Γ. Παπανδρέου αναπληρωτής υπουργός εξωτερικών. Είχε δηλώσει μεταξύ άλλων σε σχετική συνέντευξη που είχε δώσει στον Ντίνο Γιώτη στο περιοδικό ΚΛΙΚ (τεύχος 122, Ιούνιος 1997).

Ερώτηση: Ακόμα και αν επιτραπεί η χρήση του χασίς, ο χρήστης από κάπου δεν πρέπει να το προμηθεύεται; Αν δεν υπάρχει κάποιος τρόπος ελέγχου, ο χρήστης δεν θα οδηγηθεί και πάλι στον έμπορο; Απάντησς:  Δεν μιλάω για μια τέτοιου είδους νομιμοποίηση. Σαφώς, υπάρχει ανάγκη ελέγχου της παραγωγής και της εμπορίας. Σε μια πρόταση που είχαμε συνυπογράψει παλιότερα με μερικούς βουλευτές υποστηρίζαμε τη δυνατότητα του χρήστη κάνναβης να καλλιεργεί στο σπίτι του μια μικρή ποσότητα για δική του μόνο χρήση. Θα ήταν παράνομο να διακινεί την οποιαδήποτε ποσότητα ή να την πουλάει, οπότε πια δεν θα είχαμε να κάνουμε με εμπόριο.
  Αυτά τα σοβαρά θέματα απασχολούν τον γιο του ΑντρέαΓιωργάκη η ΓΑΠ  η GAP η Τζέφρι που θέλει να σώσει την Ελλάδα.Καλλιέργεια χασίς για προσωπική
χρήση 5000 χρηστών χασίς.          πράσινη ανάπτυξη  
     με τετραυδροκανναβινολη
                           
                      .......  και αυτά για προσωπική χρήση είναι,
                   αλλά δεν έχουμε προς το παρόν,           την      τεχνογνωσία                                               για να τα φτιάξουμε.

                                                                                                                        SAGINI

ΞΑΝΑ .... ΠΛΑΦΟΝ ΣΤΑ ΚΑΥΣΙΜΑ ΣΤΙΣ ΚΥΚΛΑΔΕΣ    Την επιβολή Ανώτατης Τιμής Καταναλωτή στην απλή αμόλυβδη βενζίνη 95 οκτανίων, στις περιφερειακές ενότητες Δωδεκανήσου, Κυκλάδων και Χίου, και ταυτόχρονα Ανώτατης Τιμής Χονδρικής πώλησης στις ενότητες Δωδεκανήσου και Χίου, αποφάσισε το Υπουργείο Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας.
Από τα ξημερώματα (00:00) του Σαββάτου 6 Αυγούστου 2011, και για όσο διάστημα κριθεί απαραίτητο, το Υπουργείο επαναφέρει με τη σύμφωνη και αιτιολογημένη γνώμη της Ρυθμιστικής Αρχής Ενέργειας (ΡΑΕ), ανώτατη τιμή χονδρικής και λιανικής πώλησης στις 3 περιοχές της χώρας όπου σημειώνονται αδικαιολόγητα υψηλές λιανικές τιμές, παρά το γεγονός ότι υπόκεινται στο καθεστώς του χαμηλού συντελεστή ΦΠΑ (16%).
Για το σκοπό αυτό το Υπουργείο κάνει χρήση της διάταξης του άρθρου 20 του νόμου 3054/2002, όπου προβλέπεται ότι μετά την άρση του πλαφόν, οι υπογράφοντες την ΚΥΑ για την επιβολή ανώτατων τιμών χονδρικής και λιανικής πώλησης, και αφού επανεξετάσουν τα δεδομένα, μπορούν να διατηρήσουν ή να επαναφέρουν σε ισχύ την απόφαση περί επιβολής ανώτατων τιμώνπώλησης.
Συγκεκριμένα, μετά την άρση του πλαφόν (4/7/2011), και για διάστημα ενός μηνός, παρουσιάστηκαν αδικαιολόγητα υψηλές τιμές στις συγκεκριμένες περιοχές, οι οποίες έφτασαν , τα
1,890€/λ στις Κυκλάδες .
Με βάση την απόφαση του Αναπληρωτή Υπουργού Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας & Ναυτιλίας, κ. Σωκράτη Ξυνίδη και του Υπουργού Περιβάλλοντος, Ενέργειας & Κλιματικής Αλλαγής, κ. Γιώργου Παπακωνσταντίνου, οι ανώτατες τιμές καταναλωτή διαμορφώνονται στους εξής: -
Κυκλάδες: 1,705€/λ
Με την επιβολή Ανώτατης Τιμής, το όφελος για τον Καταναλωτή αναμένεται να διαμορφωθεί από 13 έως 19,60 λεπτά το λίτρο. 
Το Υπουργείο Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας, καλεί τις οικείες Αρχές των τριών περιοχών να μεριμνήσουν για την πλήρη εφαρμογή του μέτρου από την ημέρα και ώρα επιβολής του.