Πέμπτη, 19 Ιουλίου 2012

Προπαγάνδα ................συνεχώς

 

Έλλειψη Βροχών το Χειμώνα; 

Περισσότεροι Καύσωνες το Καλοκαίρι

                                                  


Λιγότερες πριν οι βροχές, περισσότεροι μετά οι καύσωνες. Οι καυτές ημέρες το καλοκαίρι είναι περισσότερες, όταν σε μία περιοχή έχει προηγηθεί μία περίοδος λιγοστών βροχών και ξηρασίας, σύμφωνα με μία νέα ελβετική επιστημονική έρευνα, που διαπίστωσε ότι αυτό το φαινόμενο έχει παγκόσμια ισχύ.

Η μελέτη επισημαίνει ότι η κλιματική αλλαγή και η άνοδος της θερμοκρασίας, όταν συνδυάζονται με έλλειψη βροχοπτώσεων, αυξάνει την πιθανότητα να σημειωθούν ακραίες θερμοκρασίες ιδίως κατά τον πιο ζεστό μήνα του χρόνου.
Η νέα μελέτη εντάσσεται στην προσπάθεια των επιστημόνων να βελτιώσουν την ικανότητα πρόβλεψης των καυσώνων, που από το δεύτερο μισό του 20ού αιώνα τείνουν να γίνονται όλο και συχνότεροι σε διάφορες περιοχές (συμπεριλαμβανομένης της Μεσογείου) εξαιτίας της κλιματικής αλλαγής. Η καλύτερη πρόβλεψη μπορεί να οδηγήσει σε πιο αποτελεσματικά προληπτικά μέτρα.
                                          

 Ίσως το διαβάσατε και εσείς .Ήταν  δημοσιευμένο  παντού αυτή την εβδομάδα !!!!!!
.............. ( Μια νέα Ελβετική  επιστημονική έρευνα  , διαπίστωσε )..............
Ανώνυμοι       Ελβετοί   είπαν  μπλα ...μπλα....μπλα......Αξιοπιστία   100 %  . Έτσι φτιάχνουν το κλίμα στην ''πρασινη αγορά'' .  Όπως ο Γκέμπελς .  Εύκολα τσιμπάνε μετά  ..........οι ηλίθιοι !!!!!  
Κάνουν και δηλώσεις .