Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2013

Απαράδεκτοι και γραφικοί κονδυλοφόροι, οι ''λαγοί'' των ΑΠΕτζήδων.


                                     

 Έχουμε γράψει πολλές φορές για ΜΜΕ ,ΜΚΟ, διαφόρους αδίστακτους και πληρωμένους παπαγάλους των οργανωμένων συμφερόντων, που κάνουν απροκάλυπτα προπαγάνδα υπέρ των ΑΠΕ. Δεν ντρέπονται και δεν κοκκινίζουν όταν υπερασπίζονται τα σκοτεινά συμφέροντα ακομα και  καλόγερων-επιχειρηματιών !!!. Αυτών που για το κέρδος και μόνον,  αψηφούν την καταστροφή ενός νησιού που θα το μετατρέψουν σε βραχονησίδα.

                                                
                                                  
                                                                                   ΦΟΤΟ archaeopteryx


''Το ταγάρι νικά τις επενδύσεις ''


      Αυτός είναι  ο σκωπτικός τίτλος που χρησιμοποίησε ο εργαζόμενος ( αυτός δεν είναι δημοσιογράφος ! ) στην ''Καθημερινη'' Στέφανος Κασιμάτης για να ελεινολογήσει και να λοιδωρήσει τα ''ταγάρια'' δηλαδή τους Σκυριανούς , που την 25 /10/2013 συγκεντρώθηκαν έξω απο το ΥΠΕΚΑ για να διαμαρτυρηθούν στην σχεδιαζόμενη καταστροφή της Σκύρου από την εγκατάσταση  τεράστιας βιομηχανικής εγκατάσταση αιολικών .

           Στην αρχή του κατάπτυστου και υβριστικού  κείμένου του , έγραψε οτι οι διαμαρτυρόμενοι ήταν γραφικοί ''χωριάτες'' ετεροδημότες Σκυριανοί , (λες και τους ζήτησε τις ταυτότητες ο κος Κασιμάτης),  κακώς έγιναν δεκτοί απο τον   ''φαρσέρ'' ,    ''ανωτατο υπηρέτη του δημοσίου συμφέροντος υπουργό Γ.ΜΑΝΙΑΤΗ  '' ,    που κακώς !!!! (κατά τον Κασιμάτη ) δήλωσε κατ'  επανάληψη ,ότι  
        ''δεν θα εγκρίνει την επένδυση εφόσον δεν συμφωνήσουν και οι αντιδρώντες κάτοικοι Σκυρου''

  Κατηγορεί δηλαδή τον υπουργό ΥΠΕΚΑ  και τα ''ταγάρια'' και   ''φοροκλέφτες'' , Σκυριανούς οτι δήθεν  ματαίωσαν μια ''επένδυση'' ανεμογεννητριών  ύψους 650 εκατομμυρίων ευρώ , που δήθεν θα απέφερε στο Δήμο Σκύρου πολλά εκατομμύρια κέρδη.

     Βέβαια ο Κασιμάτης δεν στεναχωριέται για τα εκατομμύρια που έχασε ο Δήμος Σκύρου , αλλά για τα εκατομμύρια κέρδη που θα χάσουν οι ''επενδυτες''  .

Σκόπιμα αποφεύγει να γράψει πως αυτοί είναι ο εξής ένας   ,'' η μονή Μέγιστης Λάβρας του Αγίου Ορους'' που έχει μετόχι της , την Σκύρο.

Δεν αναφέρει πως τέτοιες ''επενδυσεις'' , επιχορηγούνται μέχρι και 40% δωρεάν .

Δεν αναφέρει το κίνητρο των επενδυτών , που ει ναι τα μεγάλα και σίγουρα κέρδη.

Δεν αναφέρει από που θα προκύψουν αυτά τα λεφτά-κέρδη  και ότι θα πληρωθούν απο τους δυστυχείς χρεοκοπημένους  καταναλωτές ρεύματος.
Δεν λέει κουβέντα για την καταστροφή του Σκυριανού περιβάλλοντος απο τα αιολικά.
Τέλος δεν αναγνωρίζει στους Σκυριανούς το δικαίωμα να αντιδράσουν , με επικεφαλής τον Δήμαρχο Σκύρου, στα σχέδια των εισβολέων  .
  
     Προφανώς θα τον βρούμε ξανά μπροστά μας , οι Ανδριώτες αλλά και όποιοι αντιδρούν στα σχέδια καταστροφής των νησιών μας από τους ΑΠΕτζηδες και την συντεχνια τους , αφού ο κος Στεφ .Κασιμάτης της ''Καθημερινής'' , αλλά και πολλοί '' όμοιοί του , γνωστοί μας '' κάνουν αυτή την ίδια  δουλειά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΕΔΩ