Πέμπτη, 4 Απριλίου 2013

Μεγάλη Πράσινη Επιτυχία -Το Αφγανιστάν μπαίνει στο Πρωτόκολλο του Κιότο !!!!!!!!!

 
http://toryaardvark.com/2013/04/04/green-success-afghanistan-joins-the-kyoto-protocol/


    Το Αφγανιστάν που τώρα πλέον έχει ενταχθεί στο Πρωτόκολλο του Κιότο αποτελεί  ένα ιδανικό περιβάλλον για τις πλούσιες χώρες να επενδύσουν στην ηλιακή ενέργεια και τα αιολικά πάρκα, όπως  μας δείχνει αυτή η ήσυχη σκηνή.


http://toryardvaark.files.wordpress.com/2013/04/afghanistan_joins_kyoto.jpg 

 

     Όταν αυτή η ιστορία εμφανίστηκε , η αρχική αντίδραση ήταν ότι πρόκειται για Πρωταπριλιάτικο αστείο . 

Πώς θα μπορούσε μια χώρα με  τη χαμηλότερη κατά κεφαλήν εκπομπή ρύπων , να υπογράφει μια συνθήκη που έληξε στις 31ης Δεκεμβρίου 2012 και  αυτό να χαιρετίζεται,  ως μια πράσινη επιτυχία.

     Η μοναδική συνθήκη στον κόσμο για τον ''φόβο'' του CO2, το Πρωτόκολλο του Κιότο, μας  τελείωσε μαζί με το 2012 στις 31 Δεκεμβρίου,  και η προσπάθεια τους να κρατήσουν ζωντανή την COP18 απέτυχε, μια νέα προσπάθεια σε ένα νέο Κιότο 2 αγνοήθηκε από το μεγαλύτερο μέρος του κόσμου, εκτός από την ΕΕ της Γερμανίας  .


    Όλες οι μηχανές αναζήτησης  επιβεβαιώνουν ότι  αυτή η ιστορία  είναι αληθινή, όπως  αληθινή είναι η  κατάντια και η  παρακμή  της εκστρατείας της κλιματικής αλλαγής                     Big Green )αυτές τις μέρες όταν μια χώρα σαν το Αφγανιστάν  (αμελητέα εκ πομπός ρύπων εντάσσεται σε μια ληγμένη συνθήκη και οι πράσινοι πανηγυρίζουν .

 

 

 

 
Το κλίμα πάντοτε άλλαζε χωρίς την ανθρώπινη επέμβαση.
             Το κλίμα της Γης ήταν θερμότερο στο παρελθόν. Εκατομμύρια χρόνια πριν,οι  αλιγάτορες ζούσαν στην περιοχή της Αρκτικής, και οι φοίνικες μεγάλωναν στην Αλμπέρτα του Καναδά

Από την τελευταία εποχή των παγετώνων, οι θερμοκρασίες ήταν θερμότερες κατά τη διάρκεια του Ολόκαινου Βέλτιστη του Κλίματος  http://en.wikipedia.org/wiki/Holocene_climatic_optimum   , όταν οι μεγάλες πυραμίδες χτίστηκαν στην Αίγυπτο, και κατά τη διάρκεια επέκτασης της  Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας και κατά τη διάρκεια του Μεσαίωνικης Θερμής Περίοδου (Medieval Warm Period ). 


       

  Northern Hemisphere Temperature History Since the Last Ice Age 

 

 Northern Hemisphere Temperature History Since the Last Ice Age Το κλίμα πάντοτε άλλαζε χωρίς την ανθρώπινη επέμβαση.


 Friends of Science                                                                                    http://www.friendsofscience.org/index.php?id=457