Τρίτη 27 Αυγούστου 2024

Γιατι δεν εισπράττονται τα Λιμενικά τέλη τουριστικών σκαφών , στην Ανδρο ?

 

Αγαπητέ κε Θ. Σουσούδη , Πρόεδρε του νέου Λιμενικού Ταμείου Ανδρου απο 1/1/2024 .

Η είσπραξη λιμενικών τελών απο ολα τα ιδιωτικά τουριστικά σκάφη , που επισκέπτονται τα 4 λιμάνια μας , είναι υποχρεωτική για το νέο Ταμείο .

Πιθανόν να γνωρίζετε οτι με ετήσιες αποφάσεις του πρώην Δ.Σ. Ανδρου -Τήνου , εμείς , στο πρώην κοινό Ταμείο με την Τήνο , είχαμε συνάψει ετήσιες συμβάσεις με ιδιώτη , έναντι αμοιβής , στην Ανδρο για την συλλογή κατ' έτος λιμενικών τελών , φυσικά με έκδοση αποδείξεων του κοινού τότε Ταμείου μας !

Για τα ετη 2020 , 2021 , 2022 , τα ετήσια έσοδα του Ταμείου απο αυτή την υποχρέωση , ηταν περίπου 25.000 ευρω , έναντι ετήσιας αμοιβής του συμβασιούχου ιδιώτη ήταν περίπου 5.000 ευρώ .

Διαπιστώνουμε με λύπη οτι από την ανάληψη της Προεδρίας του Λιμενικού Ταμείου Ανδρου , την 1/1/24 , η παραπάνω υποχρέωση σας δεν εκτελείται και η είσπραξη των λιμενικών τελών είναι σχεδόν μηδενική μέχρι σήμερα , στο τέλος της τουριστικής περιόδου 2024 .

Κε πρόεδρε , μια δημοσία ενημέρωση των Ανδριωτών για το θέμα αυτό , νομίζουμε οτι επιβάλλεται , ειδικά οταν αφορά δημόσιο χρήμα !

Γ.Β.Μ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΕΔΩ