Παρασκευή 30 Αυγούστου 2024

Κε ΣΟΥΣΟΥΔΗ , Πρόεδρε του Λιμενικού Ταμείου Ανδρου , επιτέλους ενημερωθείτε !

 

         2020  . Έλεγχος ασφαλείας των κρηπιδωμάτων του Λιμένα Γαυρίου





    Το καλοκαίρι του 2020 , το κοινό τότε Λιμενικό Ταμείο ΑΝΔΡΟΥ -ΤΗΝΟΥ  , ανέθεσε τον έλεγχο ασφαλείας των κρηπιδωμάτων του Λιμένα Γαυρίου , στην γνωστή και  ειδικευμένη εταιρεία λιμενικών έργων MARNET .
 Η χρηματοδότηση έγινε απο το κοινό Ταμείο  , κατόπιν  αιτήματος μου .

      Τον Σεπτέμβριο του 2020  , διενεργήθηκε  παρουσία μου , λεπτομερής  έλεγχος στατικής επάρκειας ολων των κρηπιδωμάτων  του λιμανιού μας στο Γαύριο , απο ειδικούς επιστήμονες δύτες λιμενομηχανικούς  . 

   Παράλληλα υπήρξε και την υποβρύχια βιντεοσκόπηση ασφαλείας   , των κρηπιδωμάτων .

   Μετά το πέρας των εργασιών , παραλάβαμε το σχετικό βίντεο (CD )καθώς και  την επίσημη τεχνική έκθεση,  με έγγραφη βεβαίωση ασφαλών κρηπιδωμάτων της MARNET . 

       Αυτά οπως και χιλιάδες άλλα επίσημα έγγραφα υπήρχαν στο αρχείο  που διατηρούσαμε  στο Γραφείου μας στο Γαύριο  , μέχρι την ημέρα ( 1/1/2024 )  που εσείς αναλάβατε την προεδρία  του Λιμενικού Ταμείου !

     Δυστυχώς κ. Σουσούδη , πρόεδρε του Λιμενικού Ταμείου Ανδρου , ουδέποτε μέχρι σήμερα , αναζητήσατε αυτό το αρχείο για να ενημερωθείτε , για τα εργα , τις μελέτες, τις προμήθειες , η τις εκκρεμότητες  που υπάρχουν .  

    Και επειδή βαδίζετε στα τυφλά ,  γράφετε ανακρίβειες , σε πρόσφατη ανάρτηση σας  την 29/8/24 .................ΕΔΩ !!!

(  https://www.facebook.com/sousoudis/posts/pfbid034QKaUetd24Z2ZTBBAjRpqJUucKUPN6ZXMTb6RP1SBD6f7eAfwREaF1spDaUq2n4Kl?__cft__[0]=AZVrl7Mim4wa36ZvxAA_x7kwueCL9lyGzoUWHlsI2HVDsRPuWykDrLxsU9D-MjzeieNY90cY1Ju2FS_-FuvmYmut2jhsfGiQMc3Wmtnn4Gg1srDIWp9vzUi_9yxGH_9t7YbppiitV8nzMcKjWt_9Xk0AVI0uA_Q-_8o7WoP2LtmHNz-0LELRpylTcaG_ddmobt-EGOGbBw_xUGOSPbDzaUAS3kKjMvzj_Gom9z0yF_ZYEUb5zMsveA-joSnyhdUQEq0&__tn__=%2CO%2CP-y-R, )  

 .    ''Ο προηγούμενος υποβρύχιος έλεγχος στα κρηπιδώματα του λιμενα Γαυρίου είχε πραγματοποιηθεί το 2018 επι θητείας μας,

Βέβαια το συγκεκριμένο θέμα είναι ασήμαντο  . Υπάρχουν άλλα , πολύ σοβαρότερα !

                                                                                                                       ΓΒΜ  





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΕΔΩ