Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου 2023

Οι νέες Αποθήκες του Λιμενικού Ταμείου Άνδρου στο Γαύριο . 5



1.
  Οι    νέες αποθήκες  μας .

           Η έναρξη  εργασιών   το 2019  στα λιμάνια της Ανδρου  , από το Λιμενικό Ταμείο Άνδρου ,υπο την νεα Διοίκηση του Δ. Λοτσάρη , δημιούργησε νέες  ανάγκες  που φυσικά δεν υπήρχαν τόσα χρόνια λόγω πλήρους απραξίας .

 Χρειαζόμουν νέους αποθηκευτικούς χώρους .

Σε έρευνα της τοπικής αγοράς ακίνητων  δεν βρέθηκε κατάλληλος χώρος για να ενοικιάσουμε  μέσω του Ταμείου  .

Ετσι αποφάσισα να  ανακαινίσουμε τις αποθήκες του πρώην Αγροτικού Συνεταιρισμού , οι οποίες ήταν  για πολλά χρόνια κλειστές και γεμάτες σκουπίδια ! 

     Αφου πετάξαμε με φορτηγά του Δήμου,   τα σκουπίδια και τα άχρηστα αντικείμενα , οι αποθήκες βάφτηκαν μεσα-εξω , υδροδοτήθηκαν  , αγοράσαμε ράφια  και τελικά χρησιμοποιούνται από τότε για αποθήκευση  των υλικών , χρωμάτων , εργαλείων , οικοδομικών υλικών  κλπ του  Λιμενικού Ταμείου  και του Δήμου Άνδρου , χωριστά , για να υπάρχει έλεγχος . 

     Ολες οι προμήθειες   με διάφορα αναγκαία χρώματα για τα λιμάνια μας , τα νέα φωτιστικά σώματα , νέο ηλεκτρολογικό υλικό , πινακίδες , Χριστουγεννιάτικος στολισμός, ανταλλακτικά , εργαλεία κλπ , φυλάσσονταν μέχρι τον Ιούνιο 2023 ( που παραιτήθηκα οικειοθελώς ) στις νέες αποθήκες του Ταμείου .




2.     Το νέο  στέγαστρο επιβατών, νότιας προβλήτας λιμένα Γαυρίου .

     Το καλοκαίρι το 2020 σύμφωνα με τον σχεδιασμό και προγραμματισμό των έργων κατά προτεραιότητα  , ολοκλήρωσα  ολες τις γραφειοκρατικές διαδικασίες με το Λιμενικό Ταμείο Ανδρου - Τηνου και την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Ανδρου , σχετικά με την ολική ανακατασκευή του στεγάστρου . 

  Είχε προηγηθεί αυτοψία για την ασφάλεια των επιβατών και η Τ.Υ. το χαρακτήρισε. ''Επικίνδυνο''

Μετα την έναρξη εργασιών διαπιστώθηκε  η άθλια και επικίνδυνη για τους επιβάτες κατάσταση του ετοιμόρροπου κτιρίου και πήραμε ολα τα μετρα ασφάλειας .

 Αποφασίστηκε οι εργασίες αναστήλωσης να γίνουν απο εξειδικευμένη εταιρεία με την μεθοδο   ''ganite ''. 


      


Το νεο στέγαστρο είναι ασφαλές για χρήση 

        

                                                                                        Γιώργος Βαλ. Μαντζώρος


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΕΔΩ