Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2024

Η ‘’Ανακοίνωση Βουραζέρη’’ , στό φιλικό του ‘’Εν Ανδρω’’ 21/2/2024

 

      Γράφει εδώ …….https://www.enandro.gr/politiki/9971-%CF%84%CE%BF-%CE%BB%CE%B9%CE%BC%CE%B5%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CF%8C-%CF%84%CE%B1%CE%BC%CE%B5%CE%AF%CE%BF-%CE%AC%CE%BD%CE%B4%CF%81%CE%BF%CF%85-%CE%B1%CF%80%CE%BF%CF%84%CE%B5%CE%BB%CE%B5%CE%AF-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CF%80%CF%84%CF%85%CE%BE%CE%B9%CE%B1%CE%BA%CF%8C-%CE%B5%CF%81%CE%B3%CE%B1%CE%BB%CE%B5%CE%AF%CE%BF-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF-%CE%BD%CE%B7%CF%83%CE%AF.html


ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ......ΚΑΡΕΚΛΑ !!!

 …… Το ''πουλέν'' του Λοτσάρη και πρόσφατα καθαιρεθείς απο το Λιμενικό Ταμείο , κ. Βουραζέρης φωνάζει και διαμαρτύρεται σε συγχορδία με τον Λοτσάρη -Μπασαντζη , οτι ο νέος Δήμαρχος της Ανδρου κ. Θ. ΣΟΥΣΟΥΔΗΣ , αυτοδιορίστηκε Πρόεδρος του Λιμ. Ταμείου Ανδρου.

       Ηθελημένα δήθεν ξεχνάει οτι την ιδια συμπεριφορά είχε ο κ. Δ. Λοτσαρης, τον Σεπτέμβριο του 2022 , όταν  αυτό- διορίστηκε στην  Προεδρική καρέκλα ( για την καρέκλα φυσικά ) , του οικονομικά εύρωστου νέου Λιμ. Ταμείου Ανδρου , με μηδενικό έργο μέχρι που παραιτήθηκε .


     Είχε περάσει  ένας χρόνος , οι δημοτικές εκλογές  είχαν κριθεί  ( Οκτώβριο του 2023) και ο χαμένος κ. ΛΟΤΣΑΡΗΣ ,  αναζητούσε ασμένως  έξοδο διαφυγής  , απο την Προεδρία του Λιμενικού Ταμείου .

Δεν άντεχε το επερχόμενο χαστούκι , την καθαίρεση του δηλαδή τον Ιανουάριο 2024 , απο τον νικητή και  πολιτικό του εχθρό    κ. ΣΟΥΣΟΥΔΗ  , όταν θα αναλάμβανε εκ νέου καθήκοντα Δημάρχου Ανδρου .

      Ετσι την 5 Δεκεμβρίου 2023 ο Λοτσαρης παραιτήθηκε ( αποφάσισε και διέταξε !) και βάπτισε τον Βουραζέρη ,  2ο Πρόεδρο μεχρι το τέλος του μηνα , για την καρεκλα !

Ετσι βγήκε απο το αδιέξοδο ο Λοτσάρης .

    Πράγματι ο ''προσωρινός'' Πρόεδρος κ. Βουραζέρης , καθαιρέθηκε απο τον Σουσουδη , τον Φεβρουάριο του 2024 , όπως ήταν αναμενόμενο .

 Απαλλαγήκαμε εν μέρει απο αυτόν . Δυστυχώς ο κ. Σουσουδης τον λυπήθηκε και τον άφησε στο ΔΣ σαν απλο μέλος του ΔΣ . Για να συνεχίσει σε συγχορδία με το διδύμο Λοτσαρη -Μπασαντζη τις τρικλοποδιές στην νεα Διοίκηση .

Εξ αρχής είχε την ελπίδα οτι ……τον λυπηθούν οι νικητές .

 Οι ‘’υψηλές’’ γνωριμίες του και οι παρασκηνιακές ικεσίες , δεν τον βοήθησαν σε αυτη τη φάση .

        Ανακοίνωσαν   21/2/24 στο φερέφωνο τους , ‘’εν Ανδρω’’ , οτι ….

’’’εργάστηκε συγκροτημένα και χωρίς να εχει την παραμικρή αμοιβή !!! , για να καταστεί λειτουργικό , το νεο Λ.Τ.Α.  και να προχωρήσει σε χρόνο ρεκόρ ( χαχαχα) το σχετικό ΦΕΚ μεταβίβασης περιουσιακών στοιχείων ‘’       

απο το παλιό κοινο Ταμείο Τήνου- Ανδρου . 

Παραμύθια της Χαλιμάς . Καμία ενημέρωση επ αυτού δεν είδαμε , αφου υπήρχε μηδενικό έργο .

       Ολα αυτά τα 'κανε μεσα σε λίγες μέρες  ,....... χωρίς αμοιβή , σαν Πρόεδρος υπο προθεσμία !!!

        Ο Βουραζερης , διαπίστωσε μάλιστα ... θετική προσφορά της Διοίκηση Λοτσάρη του ενός ετους !


    Υπάρχουν πολλά κοινά και σοβαρά  ερωτηματικά ,  για την περίοδο διοίκησης του Λιμ.Ταμείου Ανδρου απο το δίδυμο ΛΟΤΣΑΡΗ -ΒΟΥΡΑΖΕΡΗ  .

      Απο τον Σεπτέμβριο του 2022 μεχρι τον Ιανουάριο 2024 το έργο τους και η δήθεν προσφορά τους στο Λ.Τ.Α. ,  είναι αρνητική και αμελητέα . 

Υπάρχουν ολα τα στοιχεία, στην διάθεση καθε ενδιαφερομένου .

Εξάλλου σε κρίση ειλικρίνειας   ο Λοτσάρης το παραδέχτηκε δημοσίως στο τελευταίο Δημ .Συμβ. του Δήμου Ανδρου την απραξία του .


ΕΚΛΕΙΣΕ Ο ΚΥΚΛΟΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΠΡΟΣΗΜΟ


      Πρωταρχικό τους μέλημα ηταν οι επερχόμενες εκλογές και τα εκλογικά μαγειρέματα


   ‘’  Στην πολιτική δεν υπάρχουν ηθικοί φραγμοί , μονο κυνική συμπεριφορά  ψηφοθηρίας , μπροστά στο φόβο της πιθανής αποτυχίας , που οδηγεί σε αναζήτηση νεου τρόπου επιτυχίας αλλά και επιβίωσης  ’’   

Βασ. Ραφαηλίδης. .


 Δυστυχώς τα αποτελέσματα του διαχωρισμού ήταν   μέχρι σήμερα απογοητευτικά για την Ανδρο .

Η νεα διοίκηση θα κριθεί στο τέλος για το εργο και την προσφορά της στην Ανδρο .


 ΥΓ. 

       Ουδόλως με απασχολούν οι αποτυχημένες πολιτικές καριέρες των ΛΟΤΣΑΡΗ -ΒΟΥΡΑΖΕΡΗ.

Είμαι λάτρης της αλήθειας και της διαφάνειας .


                                                                           Γιώργος Βαλ. Μαντζώρος


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΕΔΩ