Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2024

Η ‘’Ανακοίνωση Βουραζέρη’’ , στό φιλικό του ‘’Εν Ανδρω’’ 21/2/2024

 

      Γράφει εδώ …….https://www.enandro.gr/politiki/9971-%CF%84%CE%BF-%CE%BB%CE%B9%CE%BC%CE%B5%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CF%8C-%CF%84%CE%B1%CE%BC%CE%B5%CE%AF%CE%BF-%CE%AC%CE%BD%CE%B4%CF%81%CE%BF%CF%85-%CE%B1%CF%80%CE%BF%CF%84%CE%B5%CE%BB%CE%B5%CE%AF-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CF%80%CF%84%CF%85%CE%BE%CE%B9%CE%B1%CE%BA%CF%8C-%CE%B5%CF%81%CE%B3%CE%B1%CE%BB%CE%B5%CE%AF%CE%BF-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF-%CE%BD%CE%B7%CF%83%CE%AF.html


 ……     ο καθαιρεθείς κ. ΒΟΥΡΑΖΕΡΗΣ , οτι ο νεος Δήμαρχος Ανδρου κ.Θ.ΣΟΥΣΟΥΔΗΣ , επέλεξε τον εαυτό του για Πρόεδρο του Λιμ. Ταμείου Ανδρου.

      Μα ακριβως τα ιδια είχε κάνει ο κ. Δ. ΛΟΤΣΑΡΗΣ. τον Σεπτέμβριο του 2022 , όταν  αυτό διορίστηκε στην  Προεδρική καρέκλα , του οικονομικά εύρωστου Ταμείου . 


     Είχε περάσει  ένας χρόνος , οι δημοτικές εκλογές  είχαν κριθεί  ( Οκτώβριο του 2023) και ο χαμένος κ. ΛΟΤΣΑΡΗΣ ,  αναζητούσε ασμένως  έξοδο διαφυγής  , απο την Προεδρία του Λιμενικού Ταμειου , αφού δεν άντεχε την επερχόμενη καθαίρεση του τον Ιανουάριο , απο τον νικητή και  πολιτικό του εχθρό    κ. ΣΟΥΣΟΥΔΗ  , όταν αυτός θα αναλάμβανε εκ νέου καθηκοντα Δημάρχου Ανδρου .

      Ο κ..ΒΟΥΡΑΖΕΡΗΣ ,  εγινε  η …..’’βολική και  προσωρινή επιλογή’’   , 20 μερες πριν την ληξη της θητείας του κ.ΛΟΤΣΑΡΗ . 

     Μολις την…….. 5 Δεκεμβρίου 2023δέχτηκε την καρέκλα του Προεδρου , αν και ήξερε καλά τότε,  ότι επίκειται  η καθαίρεση του τον Ιανουάριο 2024  !!!. 

    Πράγματι ο προσωρινός Πρόεδρος κ. ΒΟΥΡΑΖΕΡΗΣ καθαιρέθηκε τον Φεβρουάριο του 2022 , μετα απο σύντομη Προεδρία  δυο 2 μηνων  , οπως ήταν αναμενόμενο , απο τον νεο Πρόεδρο και Δήμαρχο Ανδρου , κ.ΣΟΥΣΟΥΔΗ  . 

Εξ αρχής ειχε την ελπίδα οτι ……τον λυπηθούν οι νικητές .

 Οι ‘’υψηλές’’ γνωριμίες του και οι ικεσίες , δεν τον βοήθησαν σε αυτη τη φάση .

        Μας ανακοίνωσε  21/2/24 στο ‘’εν Ανδρω’’ , οτι ….

’’’εργάστηκε συγκροτημένα και χωρις να εχει την παραμικρή αμοιβή , για να καταστεί λειτουργικό το νεο Λ.Τ.Α.  και να προχωρήσει σε χρόνο ρεκορ το σχετικο ΦΕΚ μεταβίβασης περιουσιακών στοιχείων ‘’      , 

απο το παλιό κοινο Ταμείο Τηνου- Ανδρου . 

Ενημέρωση επ αυτού δεν ειδαμε .

       Ολα αυτα τα εκανε μεσα σε λίγες μέρες  ,....... χωρίς αμοιβή , σαν Πρόεδρος υπο προθεσμία !!!

        Ο κ. ΒΟΥΡΑΖΕΡΗΣ , διαπιστώνει  …… θετική προσφορά στην προηγούμενη Διοίκηση του ενός ετους , του κ. ΛΟΤΣΑΡΗ !!


    Υπάρχουν πολλά κοινά και σοβαρά  ερωτηματικά ,  για την περίοδο διοίκησης του Λιμ.Ταμείου Ανδρου απο το δίδυμο ΛΟΤΣΑΡΗ -ΒΟΥΡΑΖΕΡΗ  .

      Απο τον Σεπτέμβριο του 2022 μεχρι τον Ιανουάριο 2024 το εργο τους και η δήθεν προσφορά τους στο Λ.Τ.Α. ,  είναι μάλλον αμελητέα . 

Διαθέτω ολα τα στοιχεία, στην διάθεση καθε ενδιαφερομένου .

Ο  κ. ΛΟΤΣΑΡΗΣ το παραδέχτηκε δημοσίως στο τελευταίο Δημ .Συμβ. του Δημου Ανδρου .

      Πρωταρχικό τους μέλημα ηταν οι επερχόμενες εκλογες .


   ‘’  Στην πολιτική δεν υπάρχουν ηθικοί φραγμοί , μονο κυνική συμπεριφορά  ψηφοθηρίας , μπροστά στο φόβο της πιθανής αποτυχίας , που οδηγεί σε αναζήτηση νεου τρόπου επιτυχίας αλλά και επιβίωσης  ’’    Βασ. Ραφαηλίδης. .


 Τελικά τα αποτελέσματα του διαχωρισμού ήταν   μέχρι σήμερα απογοητευτικά για την Ανδρο . ΥΓ. 

       Ουδόλως με απασχολούν οι αποτυχημένες πολιτικές καριέρες των ΛΟΤΣΑΡΗ -ΒΟΥΡΑΖΕΡΗ. Είμαι λάτρης της αλήθειας και της διαφάνειας .


                                                                           Γιώργος Βαλ. Μαντζώρος


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΕΔΩ