Παρασκευή, 27 Ιανουαρίου 2012

Dr. Knut Löschke .. φυσικός

       

                 Ορισμένοι Γερμανοί καθηγητές αρχίζουν να μιλούν ενάντια στους καταστροφολόγους του  κλίματος. Πάρτε για παράδειγμα τον καθηγητή φυσικής Δρ Dr.Knut Löschke, ο οποίος εκφώνησε ομιλία για την πολιτική του κλίματος με τίτλο "Δώστε στο διάλογο άλλη μια ευκαιρία!" 
 Στο Πανεπιστήμιο του Passau την περασμένη Παρασκευή.
 
.
   Ο καθηγητής Δρ Löschke (Φωτογραφία: Uni Passau)

  Εδώ είναι ένα απόσπασμα:

  Η   αανθρωπογενής αλλαγή του κλίματος σαν υπόθεση βρίσκεται σε ένα άκρο που δεν έχει ποτέ επιβεβαιωθεί από οποιοδήποτε μεμονωμένο πείραμα και δεν εναρμονίζεται με κανένα τρόπο με την υπάρχουσα φυσική θεωρία

Αλλά ακόμα κι έτσι, η υπόθεση τίθεται σε εφαρμογή με την.........  πολιτική. 
Οι εκπρόσωποι της IPCC** δεν διστάζουν να χρησιμοποιούν την απάτη και τις  πλαστογραφίες στην προσπάθειά τους να εκπληρώσουν,  την πολιτική ατζέντα που απαιτει να αποδείξουν ότι ο άνθρωπος,  επηρεάζει το παγκόσμιο κλίμα
Αυτό αποδεικνύεται από το σκάνδαλο Climategate,  ένα ιδιαίτερα χονδροειδές παράδειγμα παραποίησης στοιχείων που ο καθηγητής  Κ. Löschke ανέλυσε  στην παρουσίασή του
Με το να διαδίδει η IPCC  την υπόθεση της ανθρωπογενούς αλλαγής του κλίματος και τις "προτάσεις λύσης» για τον παγκόσμιο "έλεγχο του κλίματος»,έχουν  από καιρό ξεπεραστεί , τα επικίνδυνα όρια που υπερβαίνουν το παράλογο.

Ο Κ. Löschke πιστεύει ότι το όλο ζήτημα του κλίματος είναι ένα επικίνδυνο πολιτικό παιχνίδι και κάλεσε το κοινό  σε : "Επαγρύπνηση" .
Αυτή είναι μια πρόσκληση για να αντιδράσουμε ενάντια σε  μια επικίνδυνη κίνηση. Αυτά είναι τα πιο ήπια σημεία που έφερε.

Στο τέλος της ομιλίας του, ο καθηγητής Κ.  Löschke έκανε σύγκριση του "διεθνούς καθεστώτος για το κλίμα" με τα  σοσιαλιστικά καθεστώτα στη Γερμανία.  
Περίπου 8 άτομα αποχώρησαν από την ομιλία του.

Έτσι, μερικοί μιλούν στη Γερμανία τόσο δυνατά!

Μπράβο! Λέω.

Ο Knut Löschke είναι ένας καθηγητής πανεπιστημίου, ιδιοκτήτης επιχείρησης και μέλος του εποπτικού συμβουλίου των  Deutsche Bahn AG  ( Γερμανικών Σιδηροδρόμων ).

**IPCC είναι η διακυβερνητική του ΟΗΕ για την κλιματική αλλαγή.
 
http://notrickszone.com/2012/01/26/prof-knut-loschke-ipcc-representatives-do-not-shy-away-from-fraud-and-falsification/2 σχόλια:

 1. Υπαρχουν πολλοί και σημαντικοί επιστήμονες στον κόσμο αλλά δεν έχουν εύκολα πρόσβαση σε βήμα.
  Οπως και στην χώρα μας ,αν δεν ήσουνα ΠΑΣΟΚ ,δεν έβγαινες στο MEGA η στο ΒΗΜΑ.
  Τα συμφέροντα και η προπαγάνδα υπάρχουν παντού.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Συμφωνούμε καπετάνιε...
  Αντε να βαλεις σπόνσορα το ΥΠΕΚΑ για διαλεξη με θέμα την ''πράσινη απάτη'' .

  ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΕΔΩ