Δευτέρα, 22 Ιουλίου 2013

PROPAGANDA μας έκαναν '' Βορειοκορεάτες ''

                         

                                                    PROPAGANDA

                                                                      

                                                           Γίναμε ...........      Βορειοκορεάτες!!!!

  '' Τρώνε πολλά παράσιτα   από την πράσινη απάτη.''

 

Πολλά τα λεφτά. Κόρακες και παράσιτα .
Επιστήμονες που δουλεύουν   ''φασόν''.
Ανώτατα ιδρύματα , σχολές και πράσινοι καθηγητές που κάνουν ''έρευνα κατά παραγγελία''  για λογαριασμό Πράσινων  Τραπεζών (Eurobank, Πειραιώς,Ελλάδος κλπ ),
      ΜΜΕ (ΣΚΑΙ κλπ ), Υπουργείων, ( ΥΠΕΚΑ κλπ ),   Κρατικών ιδρυμάτων  (ΚΑΠΕ,κλπ ), οικολογικών παρακυβερνητικών ,  ΜΚΟ       (WWF , Green Peace ),            πολυεθνικών                (  SIEMENS,VESTAS ,    ENERGON ,     Gamesa κλπ)  και καλοπληρώνονται  όλοι.
Καθηγητές ,ΜΜΕ,   ερευνητές,  δήμαρχοι ,δημοτικοί σύμβουλοι ,φοιτητές .
       Πρέπει βέβαια τα αποτελέσματα  να εναρμονίζονται και να  επιβεβαιώνουν πάντοτε τους επερχόμενους κινδύνους από την κλιματική αλλαγή, 
να καλλιεργούν φόβο και ενοχές στους πολίτες και να φέρουν πάντα ''βαριές'' υπογραφές από ''μεγάλους  και διάσημους '' επιστήμονες , που το ίδιο λόμπι έχει φροντίσει να τούς κάνει ''μεγάλους και διάσημους'', δίνοντας τους απεριόριστη δημοσιότητα και πλαστό  κύρος.
  Η επιβίωση και η ίδια η ύπαρξη του , εξασφαλίζεται από την δημοσιότητα,  που φέρνει  ευρεία απήχηση  και  κύρος στον  επιστήμονα αρκεί να έχει δηλώσει  πράσινος .
Αυτό είναι το εύκολο εισιτήριο για να βγει κάποιος επιστήμονας από την  αφάνεια σήμερα.
Γίνεται πλέον ο δικός τους άνθρωπος και αυτοί γνωρίζουν άριστα να τον χειρίζονται. 

   Οργανώνουν διεθνή επιστημονικά συνέδρια , καλούν δημοσιογράφους, κανάλια , εφημερίδες , πολιτικούς, φορείς της αγοράς, κλπ. με τη χορηγία πάντα των ίδιων, που υποτίθεται ότι για το καλό μας η τάδε πχ τράπεζα η εταιρεία , πληρώνει τα έξοδα και ''αγωνίζεται πχ  για την μείωση των εκπομπών CO2 ''   και έτσι θα σώσει εμάς και τον πλανήτη από το φαινόμενο του θερμοκηπίου , την άνοδο της στάθμης της θάλασσας και άλλες τέτοιες αηδίες.

 Βέβαια όταν πχ η Τράπεζα Εθνική αναθέτει μια μελέτη , στο  Μετσόβιο Πολυτεχνείο  αλλά σε συγκεκριμένους πάντα καθηγητές, για τις ανεμογεννήτριες  και τα φωτοβολταϊκά , στα οποία θα επενδύσουν οι πελάτες της , που η ίδια θα χρηματοδοτήσει  με το αζημίωτο βέβαια,  γνωρίζει εκ των πρότερων, ότι το αποτέλεσμα της ''έρευνας'' του Μετσόβιου , σε καμία περίπτωση δε θα είναι αρνητικό για τις ΑΠΕ. 

Από εκεί και πέρα,  η μελέτη και τα ονόματα των επιστημόνων που υπογράφουν , θα γίνει το εργαλείο και η σημαία , για την αύξηση των πωλήσεων της Τράπεζας .,

Έτσι ''βολεύονται'' όλοι.  

Τους  επιστήμονες μετά θα τους αναλάβουν οι δικοί τους δημοσιογράφοι και τα κανάλια και έτσι θα  μάθουν οι πολίτες ότι αυτές είναι οι  αυθεντίες,  που αγωνίζονται να μας σώσουν από την ολέθρια  κλιματική αλλαγή , που εμείς  οι άφρονες δημιουργήσαμε . Θα φάνε και αυτοί.

Τα ίδια κάνουν και οι κυβερνήσεις που προωθούν και κερδίζουν δις απο τις  ΑΠΕ  όπως η Γερμανία .

 Τα ίδια κάνουν και οι πολυεθνικές που πουλάνε ΑΠΕ . Τα ίδια κάνουν και τα υπουργεία που αγοράζουν ΑΠΕ . Τα  ίδια κάνουν και οι ΜΚΟ που προμοταρουν ΑΠΕ.  Τα ιδια κάνουν περιφερειάρχες ,δήμαρχοι ,δημοτικοί σύμβουλοι που και αυτοί ''αγωνίζονται'' για το καλό μας.

 Είναι ένα καλά στημένο Γαϊτανάκι όπου η Γερμανία (ηγεμόνας )  στη ΕΕ σέρνει πρώτη , γιατί οι Γερμανική οικονομία πρωτίστως  ωφελείται ,  αφού κατασκευάζει και εξάγει με διασφαλισμένες 100% πωλήσεις.. 

Η προπαγάνδα και η πλύση στα μυαλά των λαών , έφερε γρήγορα αποτελέσματα και οι κυβερνήσεις αφού μπήκαν στην σειρά,  τώρα σπρώχνονται και πληρώνουν  δις , για να μην    ''χάσουν το τραίνο της  πράσινης ανάπτυξης''.

Οι Γερμανοί δεν αφήνουν τίποτα στη τύχη και φρόντισαν από τον καιρό του Κολ , να επιβάλλουν δια νόμου ( νόμος των ηλίθιων ) στους λοιπούς εταίρους τους στην ΕΕ , την ευρεία ανάπτυξη των ΑΠΕ ως το μοναδικό και αναγκαίο δήθεν εργαλείο για να περιοριστεί το φαινόμενο του θερμοκηπίου από τις εκπομπές CO2 και να σωθεί ο πλανήτης .

  Επεβλήθη λοιπόν το ........  20-20-20 για ολα τα κράτη της ΕΕ.

Για τους απείθαρχους υπάρχουν τα πρόστιμα  ρύπων  . Βαρύτατος φόρος υποτέλειας. Η τον πληρώνεις η σου κλείνω την ρυπαρή σου επιχείρηση. Ευτυχώς για τους λαούς ,  το χρηματιστήριο ρύπων φέτος κατέρρευσε αν και η Γερμανία προσπαθεί με δόλιους τρόπους να το αναστήσει.

  Οι ΑΠΕ  είναι ακριβές , ενίοτε δε πολύ ακριβές. Το προϊόν τους κοστίζει πολλά δις ,άρα είναι άχρηστο.. Άλλωστε εκεί ακριβώς ,  στηρίχτηκε η ''πράσινη απάτη''.  Δεν παίζουν με πενταροδεκάρες, θέλουν ολόκληρους προϋπολογισμούς κρατών χρεωμένους . Για πολλά χρόνια . Πουλάνε ακριβά τα άχρηστα μηχανήματα τους .  Αλλά τα πουλάνε με το ζόρι .

Όλα τα παραπάνω ισχύουν βασικά στην ΕΕ και τελευταία στην Αυστραλία (νέα πράσινη κυβέρνηση εκεί ) . Τον υπόλοιπο κόσμο δεν κατάφεραν ακόμα να τον υποτάξουν. 

                                                  

Χώρες σαν τις ΗΠΑ ,τον Καναδά ,την Κίνα,την Ρωσία ,την Βραζιλία,την Ιαπωνία ,την Ινδία δηλαδή  μεγάλες και παγκόσμιες δυνάμεις αρνήθηκαν να παίξουν αυτό το βρώμικο παιχνίδι εις βάρος των  λαών τους .

Η υποκρισία της ΕΕ των Γερμανών,  είναι απύθμενη  αν σκεφτεί κανείς ότι μόνο το 10% των παγκοσμίων εκπομπών CO2  εκπέμπεται από την ΕΕ . Κατάφεραν  τελικά να υποτάξουν κράτη και λαούς κάτω απο μια απατηλή  δήθεν Ευρωπαϊκή και δήθεν Ένωση .

Και μην βιαστείτε να καταλογίσετε έλλειψη οικολογικής ευαισθησίας στις χώρες που δεν συμμετέχουν στην παγκόσμια '' πράσινη  απάτη'' .

    Αυτοί ξέρουν καλά ότι η κλιματική αλλαγή είναι απόλυτα φυσιολογική, ότι το κλίμα αλλάζει εδώ και δισεκατομμύρια χρόνια, ότι ο ήλιος προκαλεί τις μεταβολές στην ατμόσφαιρα , αλλά κυρίως δεν αποδέχονται τα στημένα δήθεν επιστημονικά συμπεράσματα του ΟΗΕ και της Διακυβερνητικής επιτροπής για την κλιματική αλλαγή  της IPCC  , όπως προέκυψε από την διαρροή της αλληλογραφίας του Βρετανικού πανεπιστήμιου East Anglia.

  Σίγουρα η προπαγάνδα όμως δεν άφησε ανέγγιχτες αυτές τις χώρες όπου και εκεί εγκαταστάθηκαν ΑΠΕ , σπαταλώντας  πολλά δις χωρίς αποτέλεσμα.

Η αλήθεια  είναι μια και μοναδική. 

Όσες χιλιάδες ΑΠΕ,  πλην υδροηλεκτρικών και να εγκαταστήσει μια χώρα για παραγωγή ηλεκτρικού ρεύματος , αυτές δεν μπορούν να αντικαταστήσουν ένα θερμικό εργοστάσιο κάρβουνου, λιγνίτη, η φυσικού αερίου . Τα υδροηλεκτρικά απαιτούν ειδικές γεωμορφολογικές συνθήκες για να κατασκευαστούν.

 

Ας επιστρέψουμε στην πολύ  φτωχή πλην όμορφη πατρίδα μας. 

 

Η   ΠΡΑΣΙΝΗ  ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Ακούει ο Έλληνας εδώ και χρόνια αυτά που λένε οι πολιτικοί που ψήφισε, για την'' κλιματική αλλαγή'',  το ''φαινόμενο του θερμοκηπίου'',την ''άνοδο της στάθμης της θάλασσας'',το'' λιώσιμο των πάγων και τόσες άλλες επερχόμενες καταστροφές και φυσικά τα πιστεύει. 

Τα ίδια του λένε οι παρακυβερνητικες δήθεν , οικολογικές οργανώσεις, αυτόκλητοι προστατες μας ( νταβάδες ), τα ίδια τα κανάλια σαν τον ΣΚΑΙ, τα ίδια ο Τζέφρι που έφτιαξε και υπουργείο κλιματικής αλλαγής με την Ταγάρω και οργανώνει με τον αδελφό του οικολογικά συνέδρια στην Αθήνα,  τα ίδια ο Δημας και Κυριάκος Μητσοτάκης του Σαμαρά .

Καθημερινά βομβαρδιζόμαστε όλοι από πράσινες  ειδήσεις για πράσινη ανάπτυξη, για πράσινα ταμεία,  πράσινη ενέργεια, πράσινα σπίτια , πράσινη οικονομία, πράσινη επιχειρηματικότητα , πράσινες λύσεις, πράσινους δήμους, πράσινη επανάσταση στον πράσινο πλανήτη. 

 Σκέφτεσαι ότι δεν είναι δυνατόν όλοι αυτοί να σε κοροϊδεύουν. Σκέφτεσαι ότι και εσύ πρέπει να βοηθήσεις την πράσινη ανάπτυξη διότι φταις  εσύ για την κλιματική αλλαγή. Ρυπαίνεις . Οι οικολογικές οργανώσεις ''ενημερώνουν '' τους μαθητές στα σχολεία για τις επικίνδυνες επιπτώσεις της κλιματικής αλλαγής και την επερχόμενη καταστροφή του πλανήτη από το φαινόμενο του θερμοκηπίου .

Ποιος να τους εμποδίσει αφού το κάνουν για.......... ''καλό σκοπό''. Όλα γίνονται για το καλό μας.

Επιζητούν και κάνουν τα πάντα για να πετύχουν  την συναίνεση της κοινής γνώμης .

Τους λένε ότι ο αέρας είναι τσάμπα και δεν ρυπαίνει. Τους λένε ότι ο ήλιος είναι τσάμπα και δεν ρυπαίνει. Λογικό ακούγεται . Οι περισσότεροι πιστεύουν ότι το ρεύμα από ΑΠΕ είναι τσάμπα και αποθηκεύεται με κάποιο τρόπο .

Αφού πότε κανένας μα κανένας από όλους αυτούς τους υπέρμαχους της ''πράσινης απάτης'' εσκεμμένα δεν λέει τίποτα για το τεράστιο οικονομικό κόστος των ΑΠΕ, που βέβαια πληρώνουν οι καταναλωτές ,για το ......καλό τους βέβαια.

Η προπαγάνδα σε όλο της το μεγαλείο . Μας κάνανε όλους.............. Βορειοκορεάτες. 

    Η προπαγάνδα εξασφάλισε την σιωπηρή συναίνεση για το αποτρόπαιο έγκλημα που γίνεται σε βάρος των λαών της Ευρώπης και του κόσμου , όπως θα έλεγε και ο Νόαμ Τσόμσκι.

                                                                                                     

  Mερικά  δείγματα   προπαγάνδας

1.    «Η ενεργειακή και η χρηματοπιστωτική κρίση εκτείνονται ενώ παράλληλα εξελίσσεται και η περιβαλλοντική κρίση»      επισημαίνει ο κ. Χ. Ζ στην «ΗτΣ», υπογραμμίζοντας πως...... «η πράσινη ανάπτυξη σέβεται το περιβάλλον και το αντιμετωπίζει ως ενεργειακό απόθεμα που αποτελεί παγκοσμίως τη μόνη εφικτή και βιώσιμη λύση»

  ( Ο  Χ. Ζ  είναι Δ/νων Σύμβουλος της ew Planners που πουλάει ΑΠΕ.)


2.    Πρόγνωση για μεγάλη συρρίκνωση των οικοσυστημάτων από τη NASA
Από το 2100, η παγκόσμια κλιματική αλλαγή θα μεταβάλλει τις κοινότητες των φυτών σχεδόν στο μισό έδαφος της Γης και θα οδηγήσει στη μεταβολή σχεδόν του 40% των χερσαίων οικοσυστημάτων σε σημαντικές μορφές τους - όπως το δάσος, το λιβάδι ή τούνδρα- προς άλλες, σύμφωνα με μια νέα μελέτη της NASA

.http://www.imerisia.gr/summary.asp?catid=13816

Υπερβολή   !!!    Σε ενενήντα χρόνια............?
Ποιος ζει ποιος πεθαίνει . Ήμαρτον  πια.......SAGINI

3.   Σε .......2.000  !!!!     χρόνια έρχεται η καταστροφή .
http://www.tovima.gr/science/technology-planet/article/?aid=522592#.UeYsnSkfRBI.facebook
   Τερατολογίες από ''το Βήμα'' 
  Είπαμε της γριάς να ....χέσει και αυτή  ξεκ........κε !!!!

4.http://www.tovima.gr/world/article/?aid=522579#.UeVlWRwVDWI.facebook

      Εδώ η προπαγάνδα, κλασική πια ,ξεκινάει από το μακρύ χέρι της Γερμανικής πολιτικής την Deutshe Welle ,και αναπαράγεται από τα  ''πρόθυμα'' ΜΜΕ σε όλον το κόσμο .Εμφανίζουν σαν γεγονός , κατι που αποτελεί,   απλά την ελπίδα κάποιων σε ένα νησάκι της επίσης χρεοκοπημένης Πορτογαλίας ,να την  πραγματοποιήσουν για να τα ''οικονομήσουν'' , όταν και εφόσον ....βρούνε τα κεφάλαια .Έτσι λειτουργούν και θησαυρίζουν οι Απετεώνες Ευρωλιγουρηδες !!! Ακριβώς τα ίδια λέγανε και για το νησί του Αη Στρατη ,την εποχή της Ταγαρως και του υπόδικου Παπακ.

                                                                                                                                                                 

    
         Το άρθρο αυτό αναρτήθηκε αρχικά, στο SAGINI3   την τελευταία μέρα του 2011,παραμονή Πρωτοχρονιάς του 2012 . Εξακολουθεί να είναι επίκαιρο . Βέβαια άλλαξαν πάρα πολλά μέσα στα δυο τελευταία χρόνια . Η πρωτοφανής οικονομική κρίση ,ίσως να οδήγησε πολλούς Έλληνες να κατανοήσουν καλύτερα οτι η πράσινη ανάπτυξη του ΓΑΠ  και των ΑΠΕτεωνων , έκλεισε  τους διακόπτες της ΔΕΗ σε πολλά Ελληνικά νοικοκυριά .Οι πολίτες σήμερα έχουν καταλάβει ότι έχουν γίνει θύματα  της πράσινης απάτης και οτι αυτό το πληρώνουν κάθε μέρα  απο το υστέρημα τους προκειμένου να κρατήσουν τα ''φώτα ανοιχτά'' ,αλλά δε μπορούν να ανέχονται πλέον  τους ΑΠΕτεωνες  με τα φωτοβολταϊκά και τα αιολικά . ''Δεν θα πληρώνω εγώ την ταράτσα του γείτονα''

                                                                                                                                              SAGINI