Πέμπτη 6 Αυγούστου 2015

'' Παρανομήσαμε για....... να βοηθήσουμε τον τόπο μας ''


                                                         Αποτέλεσμα εικόνας για κλεφτες πολιτικοι

Η απάτη των ΑΠΕ στην Άνδρο , περιγράφεται σε πολλά άρθρα μας στο SAGINI3 .

 Για να καταλάβετε πιο  εύκολα το θέμα,  διαβάστε πρώτα αυτό ...........http://sagini3.blogspot.gr/2015/05/blog-post_8.html

        Όλοι ήξεραν από το 2001 ότι ο Δήμαρχος και ο αντιδήμαρχος Κορθίου Άνδρου , μοιράζουν ζεστό χρήμα από τις εταιρείες που επρόκειτο να τοποθετήσουν  ανεμογεννήτριες στο νησί  ,άλλα κανείς δεν μιλούσε δυνατά , γιατί ήλπιζε ότι θα είναι ο επόμενος τυχερός.
Υπήρξε λοιπόν μεγάλη προσφορά γης , αλλά προκρίθηκαν οι εκτάσεις με....... ''πολύ αέρα'' . Αιολικό δυναμικό το λένε !!!. 
Ιστορίες που σήμερα διηγούνται οι κάτοικοι της περιοχής του Κορθιου , στα καφενεία .
     '' Ερχότανε παραμονές εκλογών ο χχχχχ και μοίραζε τα λεφτά για τα νοίκια , λέγοντας , ψηφίστε μας για να εισπράξετε τα λεφτά και του χρόνου από την παράταξή μας , ....αλλιώς !!! ''
Απίστευτο και όμως αληθινό !!!!
        (  Σήμερα κάποιοι από τους ''οικοπεδούχους'' ,στράφηκαν εναντίον του Δήμου Άνδρου , διεκδικώντας τα ενοίκια που έχουν σταματήσει να τους καταβάλλονται).
Ο παραπάνω χχχχχ ( πρώην αντιδήμαρχος Κορθιου κος Ι. Ρήγας ) εμφανίστηκε .......αυτοβούλως , στο Δημοτικό Συμβούλιο Άνδρου την 27/7/2015 και κατήγγειλε τον ''εαυτό του '' , τον πρώην Δήμαρχο Ι.Γλυνό , και τουλάχιστον δυο μεγάλους επιχειρηματικούς ομίλους με γνωστές εταιρείες αιολικών. 
     Είπε  οτι τα αρχικά συμβόλαια με τους ιδιόκτητες αγροτικών εκτάσεων , έγιναν από τον ίδιο , (ο οποίος ειχε εξουσιοδοτηθεί από το τότε Δημοτικό Συμβούλιο Κορθίου )  στον συμβολαιογράφο Κορθίου κον Κασκαμπά  .
    Στα 35 συμβόλαια αυτά  ο Δήμος Κορθίου , δέσμευε απο το 2001 μέχρι το 2026  ( δηλαδή ,για 25 χρόνια ) τις ιδιοκτησίες αγροτών , έναντι ετησίου ενοικίου , και εξασφάλιζε την συναίνεση και το δικαίωμα να επινοικιάσει  στην συνέχεια τις εκτάσεις αυτές σε εταιρείες  αιολικών  , φυσικά έναντι  τιμήματος .
    Στην συνέχεια  ο κος Ρήγας είπε , οτι καταρτίστηκαν συμβάσεις μεταξύ του Δήμου Κορθίου και των ιδιωτικών εταιρειών   (Μπόμπολας και Μυτιληναίος !!! )  για πολυετή παραχώρηση  των παραπάνω εκτάσεων , προκειμένου αυτές να εγκαταστήσουν ανεμογεννήτριες .
       Οι παραπάνω συμβάσεις ,δεν υπάρχουν στα αρχεία του Δήμου και πιθανότατα έγιναν στην Αθήνα , από δικηγόρους και συμβολαιογράφους των εταιρειών.
    Ερωτηθείς ο κος Ρήγας , είπε , οτι οι εταιρείες κατέβαλαν ετησίως  τα χρήματα σε τραπεζικό εξωλογιστικό λογαριασμό στην Εθνική Τραπεζα ,από όπου  τα ''σηκωναν'' και τα μοίραζαν στους ''δικαιουχους ''  κάτοικους ( ψηφοφόρους τους ) !!!! . 
       Τα χρήματα αυτά δηλαδή , διακινήθηκαν εκτός του νόμιμου ταμείου του Δήμου Κορθίου. 
 Επρόκειτο για μαύρο χρήμα πολλών χιλιάδων ευρω , αλλά  κανείς δεν γνωρίζει προς το παρόν το ακριβές μέγεθος του ποσού . 
Ο ίδιος έκανε λόγο για 200 000 ευρώ ,  όμως όλα πλέον ελέγχονται.
      Ο κος Ι.Ρήγας ,  για δικούς του λογους , ''τα είπε ολα'' , την 27/7/2015  ενώπιον των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου , που αναγνωρίζονται στο βίντεο ντοκουμέντο που θα δείτε παρακάτω, από την ιστοσελίδα του σημερινού Δημάρχου Άνδρου κου  Σουσούδη Θεοδόση

Ζητάμε να μάθουμε την αλήθεια .Έχει πολύ δρόμο η ιστορία αυτή.

       Γιατί ο κος Ρήγας μίλησε για διάφανες και νόμιμες διαδικασίες και συμβάσεις σε συμβολαιογράφους κλπ ???.
        Γιατί ο δικηγόρος κος Πομωνης που διόρισε ο  σημερινός Δήμου Άνδρου ισχυρίζεται και βαφτίζει στο ΔΣ Άνδρου,   τις συμβάσεις  .......άκυρες ???
        Η γνώμη μας είναι οτι,  αν οι συμβάσεις και τα συμβόλαια αυτά ήταν άκυρα η όχι , θα το αποφασίσει η δικαιοσύνη και όχι το σημερινό Δημ.Συμβούλιο Άνδρου. 
 Κανείς δεν έχει το δικαίωμα να δίνει συγχωροχάρτια που παραγραφούν ποινικές πράξεις .

           Επειδή το θέμα είναι σοβαρότατο και όλοι γνωριζόμαστε μεταξύ μας , πιστεύουμε οτι η αρχική διερεύνηση της υπόθεσης έπρεπε να γίνει από ανεξάρτητους δικηγόρους,  ( εκτός Ανδρου ) , για λογαριασμό του Δήμου  και στην συνέχεια η υπόθεση να διαβιβαστεί αρμοδίως .

     Τώρα  αναμένουμε  την άμεση διαβίβαση της υπόθεσης   , στην αρμόδια εισαγγελία  Σύρου από την σημερινή δημοτική αρχή , στην  όποια θα πρέπει να αποσταλεί και το βίντεο ντοκουμέντο. Αν η εισαγγελία διατάξει προκαταρκτική εξέταση , την υπόθεση θα αναλάβει αρμόδια διωκτική αρχή , θα συνταχθεί μετα τις έρευνες πορισματική έκθεση,  η όποια θα σταλεί πίσω στην εισαγγελία , για να ασκηθούν διώξεις ,η να τεθεί η υπόθεση στο αρχείο.  


 ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ   , απο το 15 λεπτό και μετά .Υπομονετικά .Αξίζει τον κόπο .

http://www.sousoudis.gr/index.php/dimotika-symvoylia/item/148-dimotiko-symvoylio-27-07-2015

Θέματα Δημοτικού Συμβουλίο

2ο Θέμα. .

 Αγωγή Ειρήνης Κόδρου για μισθώματα ανεμογεννητριών – Καταγγελία όλων των υφιστάμενων σχετικών μισθώσεων




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΕΔΩ