Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2024

Τα ......κικλιδώματα στο λιμάνι του Μπατσιού Ανδρου

 

   Η σιωπή του κ. Σουσούδη , δημάρχου Ανδρου , σε όλα αυτά,  που τεκμηριωμένα έχουν καταγγελθεί  επωνύμως ,  από το   https://sagini3.blogspot.com/  , φυσικά δεν αποτελεί  δικαιολογία . Είναι δικαίωμα του να επιλέγει  αυτόν τον τρόπο διοίκησης του Δήμου .          Είναι δικαίωμα του,  να  δημοσιεύει σχεδόν καθημερινά  στην επίσημη σελίδα του Δήμου Ανδρου ΕΔΩ .....https://www.facebook.com/dimos.androu  , τα πεπραγμένα   που ο ιδιος επιλέγει για να διαφημίζει το έργο του και παράλληλα να απαγορεύει τα σχόλια η τον  τον αντίλογο στους δημότες του .     (  Ο χρήστης Δήμος Άνδρου  , περιόρισε ποιοι μπορούν να σχολιάζουν αυτή τη δημοσίευση !!!!!!!)                                                                                                  Έχουμε επισημάνει ,οτι ο κ. Σουσούδης  , εξελέγχθηκε  δήμαρχος ( με διαφορά 20 ψήφων ) και ταυτόχρονα,  διαχειριστής δημόσιου χρήματος .                                                                  Υποχρεούται να ακολουθεί πιστά  το  πολύ συγκεκριμένο  αυστηρό  πλαίσιο  διαχείρισης.    Οι εποχές του ''αποφασίζω και διατάζω''  είναι πλέον μακρινό παρελθόν.                            Ο τρόπος διοίκησης του κ. Σουσούδη σήμερα πάσχει , όπως έχουμε γράψει πολλές φορές .  Από σήμερα ξεκινάμε μια σειρά  σοβαρών επισημάνσεων .                                                            

   Δήμος Άνδρου  24 Απριλίου                                  https://www.facebook.com/share/p/3seYBYXYGXgFkVi3/  Ο χρήστης Theodosis Sousoudis είναι με το χρήστη Dimitris Petrisis.  ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΙΓΚΛΙΔΩΜΑΤΩΝ. Ολοκληρώθηκε η αντικατάσταση των τριών ξύλινων ακατάλληλων και επικίνδυνων κιγκλιδωμάτων (κουπαστές), στο λιμάνι του Μπατσίου, όπως είχαμε προγραμματίσει. Τοποθετήθηκαν καινούρια μεταλλικά γαλβανισμένα, για λόγους, κυρίως ασφαλείας, αλλά και αισθητικής .

Για το συγκεκριμένο έργο ( θα ακολουθήσουν πολλά ακόμη ) . Ο κ. δήμαρχος , παράλληλα με την παραπάνω δημοσίευση , μπορούσε να μας πληροφορήσει για ...... 1. Το πρωτογενές αίτημα αναγκαιότητας του έργου . 2. Την αποδοχή η οχι του αιτήματος από το Δ.Σ. του Δήμου η από το Δ.Σ. του ΔΛΤΑ . 3. Την Τεχνική Έκθεση του έργου απο την Τ.Υ. 4. Το κόστος χρημάτων , που αυτό προϋπολογίστηκε .5 .Την απόφαση επιλογής της απευθείας ανάθεσης του έργου 6. Τις άλλες οικονομικές προσφορές που ζητήθηκαν 7. Τον εργολάβο που τελικά το κατασκεύασε 8. Το ποσόν αμοιβής στο εκδοθέν τιμολόγιο του εργολάβου . 9.Τον τρόπο και την ημερομηνία πληρωμής του τιμολογίου, απο την οικονομική Υπηρεσία του Δήμου . 10. Την αποδοχή δωρεάς του εργολάβου , σε περίπτωση που έγινε, για το παραπάνω έργο . Δυστυχώς μας πληροφόρησαν οτι , μέχρι σήμερα ( από τις 24 Απριλίου 2024 )ο εργολάβος κατασκευαστής , αυτού του έργου παραμένει......... απλήρωτος . Ελπίζουμε αυτό να είναι αναληθές ! Σε αυτήν την περίπτωση ο εργολάβος, μπορεί να στραφεί δικαστικά εναντίον του Δήμου για να πληρωθεί . Προσέξτε ''εναντίον του Δήμου'' , όχι του δημάρχου !!! Γ.Β.Μ.


 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΕΔΩ