Παρασκευή, 5 Αυγούστου 2011

''Άντε α λα φουμέντο και μαστουριόρε''

 

                                  ΠΡΑΣΙΝΗ      ΑΝΑΠΤΥΞΗ

Νέες θέσεις εργασίας φέρνει η καλλιέργεια κάνναβης για προσωπική χρήση.


Ο  ήλιος και ο αέρας της Ελλάδας, πρέπει να αξιοποιηθούν και για προσωπική χρήση.

Το ζήτησε και ο Γερμανός.

Ίσως πολλοί μπορεί να έχουν ξεχάσει ή να μην γνωρίζουν τις δηλώσεις του κ. Παπανδρέου. Σας τις υπενθυμίζουμε. Ήταν το έτος 1997 και ο Γ. Παπανδρέου αναπληρωτής υπουργός εξωτερικών. Είχε δηλώσει μεταξύ άλλων σε σχετική συνέντευξη που είχε δώσει στον Ντίνο Γιώτη στο περιοδικό ΚΛΙΚ (τεύχος 122, Ιούνιος 1997).

Ερώτηση: Ακόμα και αν επιτραπεί η χρήση του χασίς, ο χρήστης από κάπου δεν πρέπει να το προμηθεύεται; Αν δεν υπάρχει κάποιος τρόπος ελέγχου, ο χρήστης δεν θα οδηγηθεί και πάλι στον έμπορο; Απάντησς:  Δεν μιλάω για μια τέτοιου είδους νομιμοποίηση. Σαφώς, υπάρχει ανάγκη ελέγχου της παραγωγής και της εμπορίας. Σε μια πρόταση που είχαμε συνυπογράψει παλιότερα με μερικούς βουλευτές υποστηρίζαμε τη δυνατότητα του χρήστη κάνναβης να καλλιεργεί στο σπίτι του μια μικρή ποσότητα για δική του μόνο χρήση. Θα ήταν παράνομο να διακινεί την οποιαδήποτε ποσότητα ή να την πουλάει, οπότε πια δεν θα είχαμε να κάνουμε με εμπόριο.
  Αυτά τα σοβαρά θέματα απασχολούν τον γιο του ΑντρέαΓιωργάκη η ΓΑΠ  η GAP η Τζέφρι που θέλει να σώσει την Ελλάδα.Καλλιέργεια χασίς για προσωπική
χρήση 5000 χρηστών χασίς.          πράσινη ανάπτυξη  
     με τετραυδροκανναβινολη
                           
                      .......  και αυτά για προσωπική χρήση είναι,
                   αλλά δεν έχουμε προς το παρόν,           την      τεχνογνωσία                                               για να τα φτιάξουμε.

                                                                                                                        SAGINI

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΕΔΩ