Τρίτη, 1 Νοεμβρίου 2011

ΓΙΑΤΙ .........κε ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ?


Η ΕΙΔΗΣΗ
Η Φάννυ Κάτσου, ιδιοκτήτρια του ομίλου ΦΑΝΝΥ Α.Ε., που είχε τα πέντε καταστήματα της αλυσίδας FENA με τα επώνυμα ρούχα, παπούτσια, τσάντες και αξεσουάρ, περνά τις τελευταίες δύο νύχτες στα κρατητήρια του αστυνομικού μεγάρου και οδηγείται αύριο το πρωί στον ανακριτή με την κατηγορία της μη απόδοσης ΦΠΑ, άνω των 75.000 ευρώ, σε βαθμό κακουργήματος, ενώ μέχρι τότε είναι κρατούμενη.
Συνελήφθη το βράδυ της Δευτέρας στο πλαίσιο της εφαρμογής της εγκυκλίου του αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ν. Παντελή, που ζητούσε εφαρμογή του Νόμου 2523/1997 όπως τροποποιήθηκε με τον Νόμο 3943/2011 και η όλη επιχείρηση πραγματοποιήθηκε από την αστυνομία υπό την εποπτεία της Εισαγγελίας Πρωτοδικών, παρουσία και στελεχών του ΣΔΟΕ που έκαναν τους ελέγχους στην εταιρεία.
Η Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης , εκτελεί όπως οφείλει, την εντολή του αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ν. Παντελή, που ζητούσε εφαρμογή του Νόμου 2523/1997 όπως τροποποιήθηκε με τον Νόμο 3943/2011.Η ΑΠΟΡΙΑ ΜΑΣ
Γιατί δεν εφαρμόζεται ο νόμος 3943/2011 παντου στην Ελλαδα ?
Καιρό τώρα, δεν έχουμε ακούσει ούτε διαβάσει κάτι ανάλογο για άλλες περιοχές της Ελλάδας όπως κανονικά θα έπρεπε.
Μόνο στην Θεσσαλονίκη υπάρχουν Εισαγγελίες Πρωτοδικών ?
Τι έχουν κάνει μέχρι σήμερα οι Εισαγγελίες Πρωτοδικών από την Αλεξανδρούπολη μέχρι την Κρήτη και από τα Γιάννενα μέχρι τη Ρόδο σχετικά με την εντολή του αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ν. Παντελή ?
Μήπως μόνο στη Θεσσαλονίκη υπάρχουν φοροφυγάδες -οφειλέτες ?
Μήπως μόνον εκεί λειτουργεί το κράτος ?
Τι έκανε η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθήνας,Πάτρας,Ηρακλείου,Λάρισας, κα , για το θέμα αυτό.
Επειδή οι Ελληνες μισθωτοί και συνταξιούχοι πληρώνουν πρώτοι την κρίση , δικαιούνται να πληροφορηθούν άμεσα τις ενέργειες του Αρείου Πάγου σχετικά με τη μη συμμόρφωση.
Η κατάσταση είναι καζάνι που βράζει, μπάχαλο παντού, μόνο να πληρώνουμε συνέχεια χαράτσια μας ζητάνε.      Όλα τα παραπάνω βεβαια,  είναι ρητορικά ζητήματα , σε μια διαλυμένη χώρα που δεν λειτουργεί τίποτα, που η δημόσια διοίκηση βρίσκεται σε αποσύνθεση, εμείς με το παραπάνω θέμα δείχνουμε ότι βρισκόμαστε εκτός τόπου και χρόνου.
Συμφωνείτε κε Εισαγγελέα ?
                                                                                    SAGINI
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΕΔΩ