Τετάρτη 30 Μαΐου 2012

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΤΑΡΡΕΟΥΝ ΟΙ .....ΑΠΕ

     

Φορείς ΑΠΕ:  ''ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ''

Ζητούν άμεσα ,  τα μέχρι τώρα εισπραχθέντα κονδύλια για τις Α.Π.Ε οι ''παραγωγοι'' ηλεκτρισμού.
Όπως επισημαίνεται στη σχετική επιστολή τους , η παρατεταμένη και συνεχιζόμενη καθυστέρηση πληρωμής των  ποσοτήτων ηλεκτρικής ενέργειας που παρήγαγαν και διέθεσαν στο εθνικό ηλεκτρικό σύστημα καθ’ όλο το προηγούμενο τετράμηνο οι παραγωγοί Α.Π.Ε., έχει δημιουργήσει  οξύτατο πρόβλημα στις επιχειρήσεις αυτές.
Η κατάσταση αυτή οδηγεί ταχύτατα και με μαθηματική ακρίβεια τους παραγωγούς Α.Π.Ε. στην πτώχευση και τις τράπεζες που τους δάνεισαν σε τεράστιες ζημιές, με ανυπολόγιστες συνέπειες για τη λειτουργία ολόκληρης της ενεργειακής αγοράς και της χώρας.

 Οι επιχειρήσεις Α.Π.Ε. έχουν εξαντλήσει τα όρια  αντοχής τους και απειλούνται με κατάρρευση.

Ειδικά οι επενδύσεις Α.Π.Ε., χάρη στον εγχώριο και αποκεντρωμένο χαρακτήρα τους, συμβάλλουν ουσιαστικά στην διάχυση της ανάπτυξης και της απασχόλησης στην περιφέρεια και βελτιώνουν σημαντικά το ισοζύγιο τρεχουσών συναλλαγών, μέσω της μείωσης των ποσοτήτων εισαγόμενων ορυκτών καυσίμων.
http://www.energypress.gr/news/Foreis-APE:-Afoy-exoflhse-h-DEH-exoflhste-kai-emas


   

ΝΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ  ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ  !!!!
 
      Μάλλον σύντομα φαίνεται ότι θα....... απαλλαγούμε απο τα τσιμπούρια , τα ποντίκια και τα κοράκια των ΑΠΕ , όπως προκύπτει απο το παραπάνω δημοσίευμα αλλά και από την σκληρή οικονομική πραγματικότητα.
Αφού για χρόνια τώρα η αφαίμαξη του κρατικού ταμείου απο τα δις των επιδοτήσεων για ΑΠΕ , δημιούργησε τον μεγάλο λακο , μέσα στον οποίο έχουν πέσει σήμερα οι ΑΠΕ .
Σε λιγο θα πέσει και το χώμα από πάνω τους και.........  τέλος στην ....πράσινη απάτη .
Τεράστια   ζημιά προξένησαν στην εθνική οικονομία οι ΑΠΕ . Με την συνενοχή των τελευταίων κυβερνήσεων κάποιοι κέρδισαν πολύ και εύκολο χρήμα  υποδυωμενοι τους ''επενδυτες'' και αγωνιζόμενοι για το καλό μας και την σωτηρία του πλανήτη  από την δήθεν υπαρκτή κλιματική αλλαγή .
Κατέστρεψαν το μοναδικής ομορφιάς Ελληνικό τοπίο . Είπαν εξωφρενικά  ψέματα στους πολίτες για να τους αποσπάσουν την σιωπηρή συναίνεση.
Χρεοκόπησαν σκοπίμως την ΔΕΗ και αύξησαν την τιμή του ρεύματος  σε δυσθεώρητα ύψη ,για να αποκομίζουν τεράστια κέρδη από τους καταναλωτές .
Τώρα  λένε οτι κλείνουν και πτωχευουν .
Όσο πιο γρήγορα τόσο καλύτερα για τη χώρα  μας .
                                                 
                                                                                                                           SAGINI

                                       

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΕΔΩ