Παρασκευή 17 Ιουνίου 2011

BAD NEWS -------------- ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΑ

 
  Ένας αποτυχημένος στη θέση μιας αποτυχημένης .



  Χάσαμε την Πράσινη Τινα .  Κρίμα ήταν  ένα κεφάλαιο στο ΥΠΕΚΑ !!!.
Άλλη μια αποτυχημένη προσωπική επιλογή του ΓΑΠ .
Πολλοί στεναχωρήθηκαν που έφυγε η Πράσινη Τίνα . Πάνω που είχε μάθει καλά τη ''δουλειά'' και όλα πήγαιναν ρολόι με την Πράσινη Απάτη .....συγνώμη  Ανάπτυξη, είχαν στρώσει οι δουλειές στα αιολικά ''πάρκα'' των χαμένων δις και στα φωτοβολταϊκά ''πάρκα''των επίσης πεταμένων δις,  που απαξίωσαν την μεγαλύτερη κερδοφόρα Ελληνική επιχείρηση την ΔΕΗ.
     Τώρα άντε να αρχίσεις καινούργια  ''κονε''  με τον Παπακ. ,τσάρο του περιβάλλοντος,  που αφού απέτυχε πλήρως και τον ''Έφυγε'' η Τρόικα και το ΔΝΤ ,  απο το υπ.Οικονομικών θέλει να πετύχει στο ΥΠΕΚΑ  πουλώντας τη ΔΕΗ.
 
Ο ΣΚΑΙ άρχισε ήδη την προσπάθεια από την πρώτη κιόλας ημέρα. Διαβάστε παρακαλώ......
http://www.skai.gr/news/opinions/article/172475/tsaros-tou-perivallodos-/?cid=12
 ( Κε Κεραμιτζογλου ένας αποτυχημένος οικονομολόγος , υπουργός Οικονομικών, που μας πήγε απο το μηδέν στο μείον δέκα  ,  είναι αδύνατον να πετύχει σαν ΥΠΕΚΑ η οπουδήποτε αλλού ??    Έπρεπε να παει σπιτάκι του ,αλλά η αξιοπρέπεια  έχει χαθεί πια. )
Επειδή λοιπόν στην Ελλάδα κανείς αποτυχημένος δεν πάει χαμένος ,τον πήγαν στο......... ΥΠΕΚΑ .

    Γιατί μην ξεχνάτε ότι πέρα απο την πώληση της ΔΕΗ (απαιτηση Τροικας και ΔΝΤ ) πρέπει ο Παπακωνσταντινου να βρει μια λύση και στην Κερατεα ( απαίτηση Ελληνικού λαού ),  όπου η  Πράσινη Τίναρεζίλεψε την χώρα και την  κυβέρνηση του ΓΑΠ , αλλα και για  τόσα άλλα σημεία της χώρας,  που η μπόχα και η βρώμα  απο  τα σκουπίδια , μας υπενθυμίζουν χρόνια τώρα την ανυπαρξία  υπεύθυνης κυβέρνησης
      Όμως ένας αποτυχημένος πρωην Υπ Οικονομικών ,  είναι αδυνατον να πετυχει σε αλλη θεση .
 





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΕΔΩ